woensdag 29 april 2015

Favoriete blogs en spam je blog

Naast het schrijven voor m'n eigen blogje, vind ik het heel fijn om andere mensen hun blogs te lezen. Daarom lijst ik jullie hier een paar van m'n favoriete blogs op en wil ik jullie vragen om me in de comments te laten weten wat jouw blog is (als je zelf geen blog hebt, kun je ook gewoon je favoriete blog linken). Ja, voor één keer mag je lekker schaamteloos jezelf promoten. Ik heb gewoon echt het gevoel dat ik veel te weinig blogs lees!Mondetmoi is de blog van Stella, een hele fijne en grappige meid. Ze schrijft over alles wat er in haar hoofd omgaat. Ik vind haar posts op een heel leuke, natuurlijk manier geschreven;ik krijg altijd gevoel dat we gewoon een babbeltje aan het slaan zijn op straat. Het grappige (en ook een beetje vreemde) is dat Stella me erg doet denken aan een goeie vriendin uit m'n klas. hihi :)

De mooiste ster aan de hemel. Sophie verloor vorig jaar haar vader aan kanker. Op haar blog vertelt ze over hoe dat is en hoe zij alles ervaart en hoe ze zich erbij voelt. Natuurlijk komen er af en toe ook positieve posts online!

'Wat eet je dan wel?' Is de blog van Suzanne. Zij is al sinds haar 10 jaar vegetariër en geeft op haar blog een antwoord op de vraag die ze veelvuldig krijgt. De site staat vol met heel erg lekkere (en gezonde!) recepten. Sommige zijn wel wat moeilijker, maar voor andere hoef je dan weer helemaal geen keukenprinses te zijn! (komt goed uit voor mij)
 

Little Dreamers Heart is de blog van Ciska, mijn beste vriendin. Zij is de enige in dit lijstje die in het Engels blogt. Ze schrijft over lifestyle en muziek-related dingen. Ook bij haar vind ik dat haar posts heel natuurlijk over komen.

En nu: spam er maar op los ;)

Liefs,
Hanne .x


9 opmerkingen:

 1. Leuk om andere blog's eens in the picture te zetten! Jouw blog kende ik nog niet, dus ik ga hier seffens eens rondneuzen. Ikzelf heb ook een blog via blogger: http://jenniferskookkunsten.blogspot.be/ . Ik merk dat de meeste blog via blogger niet veel mensen aantrekt (mijn mening), ook al zitten er super blogs tussen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, uiteraard ziet een blog met .blogspot in de url er niet zo 'professioneel' uit als een blog met een eigen domeinnaam, maar zoals je zegt: er zitten echt wel super blogs tussen! :)

   Verwijderen
 2. Heel raar om mezelf zo te promoten, maar toch ga ik het doen. Ik heb al bijna 8 jaar een foodblog en sedert deze maand in totaal nieuw kleedje gestopt. Kijk hier maar eens : www.hofvaneten.be. Leuk idee, want er kunnen nog altijd enkele blogs bij mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel er leuk, dat nieuwe kleedje! :)

   Verwijderen
 3. Ahhhh wat lief dat mijn blogje er tussen staat! <3 Dankjewel! Ik ga de andere blogjes ook even bekijken, ben heel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa Mondetmoi is ook een van mijn favorieten XD
  En 'Wat eet je dan wel" is echt een geniale blognaam :O:O

  Zelf blog ik op www.zowiezoe.com op een net zo chaotische manier als bijvoorbeeld Stella. Wat in me opkomt gooi ik op mijn blog, en dat levert van alles en nog wat op!
  Kom vooral eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah, dat zijn dus echt m'n favoriete blogs: mensen die er van alles wat op gooien :)

   Verwijderen
 5. Leuk artikel! Ik heb een blog waar ik schrijf over: fashion, beauty, diy, tips en lifestyle. Dit is de link van mijn blog: http://gigastars.blogspot.nl/.

  BeantwoordenVerwijderen