woensdag 8 april 2015

Vernederlandsing

-Oooh wat is dit spannend-

Hallo daar!
De laatste tijd heb ik steeds meer zin om alles in het Nederlands te schrijven. Bij het proberen schrijven van liedjes doe ik dit al, en de drang om dit op m'n blogje ook te doen, werd steeds groter. Hierbij dus m'n eerste Nederlandse berichtje; Ta-daaa! Ik heb heel m'n blog vernederlandst (wat klinkt dat geleerd, zeg!), inclusief sidebar en andere pagina's. Ik laat wel al m'n vorige berichten in het Engels staan, -laat het ons gemakzucht noemen...-
Deze blog is puur voor mijn plezier, dus vind ik het ook belangrijk te doen waar ik mij het beste bij voel. Schrijven in het Nederlands gaat ook zo veel vlotter en voelt veel natuurlijker aan! Een ander groot pluspunt is dat ik vanaf nu geen 'google translate' meer nodig heb en me geen zorgen meer hoef te maken om de grammatica. Geef toe, jullie hebben vast wel allemaal al foutjes gelezen in m'n Engelse posts. Waarmee ik niet wil zeggen dat m'n Nederlandse posts helemaal perfect zullen zijn! ;)
Ik zou graag ook wat aan m'n layout veranderen. Elke keer dat ik daar echter aan begin te prutsen, loopt het mis. Ik ben nu eenmaal niet zo'n handige meid. Daarmee blijf ik nog even zoeken tot ik iets vind wat me tevreden stelt en blijf ik voorlopig maar bij mijn oude layout. :)
Ik hoop dat jullie dit allemaal begrijpen en dit avontuur verder met me mee willen volgen.

Veel liefs,
Hanne .x

Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen:

 1. Welkom in de wereld van Nederlands-bloggers!

  Stoer dat je een keuze maakt en gewoon doet wat jij fijn vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! ik vind het vooral heel erg spannend hoor! ;)

   Verwijderen