zondag 26 juli 2015

3 Hannes en een tent

Naar aanleiding van het feit dat ikzelf nog nooit in een tent geslapen had besloten Hanne en Hanne dat daar verandering in moest gebracht worden. Afgelopen dinsdag was het dan zover.
Ik wil jullie graag een paar dingetjes vertellen over die twee gezellige dagen -natuurlijk niet alles hé-.

Hanne, Hanne en, jawel, Hanne

UITZICHT
Het eerste wat me opviel toen ik bij Hanne was, was het prachtige uitzicht aan de achterkant. Uitgestrekte velden, kleine gebouwtjes in de verte, wat bomen. Echt geweldig. En vooral 's nachts dan, als je op het terras zit en alle lichtjes in de verte aan ziet gaan. Gewoon magisch!

HET IJS BREKEN
Als ik afspreek met een vriendin gewoon om wat te babbelen of om iets te gaan doen, weet ik in het begin nooit goed wat zeggen en voel ik mij altijd wat ongemakkelijk -en ik denk niet dat ik de enige ben.- Daarom besloten we om in het begin wat kaartspelletjes te spelen. Dit was erg leuk en het ijs was dan ook meteen gebroken.

WANDELEN
Als ik denk aan het woord wandelen, dan is het eerste wat in me opkomt die saaie wandelingen op reis -of thuis- die je mee moet doen van je ouders. In tegenstelling tot die wandelingen was de wandeling die wij maakten juist erg fijn en gezellig. We zijn een hele hoop mooie dingen tegengekomen die ik nog nooit gezien had -ookal woon ik nog zo dichtbij- en we hebben natuurlijk ook een paar erg leuke foto's getrokken.


MARSHMALLOWS
's Avonds herinnerde Hanne zich plots dat ze nog marshmallows had liggen en dat we die konden 'roosteren' en opeten. Ik dacht dat mensen dat enkel deden bij een kampvuur, maar blijkbaar wordt dat ook gedaan boven kaarsen. Ik vond het een erg grappig idee. Ze waren dan misschien niet allemaal even succesvol, maar de meeste waren toch erg lekker.

TENT
En dan de reden van deze hele 'bijeenkomst': slapen in een tent. Nu niet dat we zoveel geslapen hebben hoor, een uurtje of vier. Maar ik heb nu toch eens kunnen ondervinden wat dat is. Eerlijk gezegd viel dat een heel stuk beter mee dan ik had verwacht: het was erg gezellig zo samen, iets heel anders dan gewoon bij elkaar logeren en in dezelfde kamer slapen. 

KATJES
Aangezien Hanne op een boerderij woont, liepen daar natuurlijk een hele boel dieren rond, waaronder ook een stuk of 5 katten. Onder die katten waren er 2 die nog maar een paar maanden oud waren. Je kan je wel inbeelden dat deze zo schattig waren dat de drang om ze op te pakken en te aaien erg groot was. Eén probleempje: ik ben allergisch aan katten; of nouja, dat was ik toch in ieder geval. Ik heb mij de hele namiddag en avond ingehouden en heb de kleine ukkies met rust gelaten, maar op woensdag kon ik me echt niet meer bedwingen. Ik besloot dan maar om die kleine lieve Viktor op te pakken en te knuffelen kort voor ik naar huis vertrok. Ik heb erg lang zitten wachten op één of andere allergische reactie: ook thuis liep ik nog mijn armen te onderzoeken op uitslag, maar neen. Helemaal niets. Ik was echt in de wolken. Het was magisch voor mij om nog eens een poes te kunnen vasthouden aangezien ik die beestjes fantastisch vind, maar er al jaren geen meer heb mogen/kunnen aaien. En dan nu dit kunnen doen zonder enige 'bijwerking' was gewoon geweldig

Ik heb echt een geweldige tijd beleefd met Hanne en Hanne! Het was super gezellig om eens in een tent te slapen en vond dit zeker voor herhaling vatbaar.

Vind jij het leuk om in een tent te slapen?
En wat doe jij om het ijs te breken?

Liefs,
Hanne .x

foto credits: Hanne & Hanne

2 opmerkingen:

  1. Heb net je blog ontdekt! Kvind hem echt super wijs! Ik ga nog even rondneuzen, als je het niet erg vindt :). Deze post is alvast mijn favoriet. Ik vind het suuuper fijn om te lezen dat je het zo tof vond bij mij thuis! Ik ben nu helemaal blij geworden door dit te lezen. Moeten we zeker nog eens doen (het zal dan wel zonder Viktor moeten, want die heeft een nieuw thuisje gekregen). Veel liefs, Hanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. aaaw zo lief hihi; en ja moeten we ZEKER nog eens doen!! xxx

      Verwijderen