zondag 5 juli 2015

De Zomer Tag

Wat. Een. Weer. 
Deze week is er een heuse hittegolf door ons landje getrokken, maar dat hebben jullie nu waarschijnlijk wel al gemerkt. Ik vul normaal niet zo vaak een tag in, maar deze vond ik erg leuk én toepasselijk, aangezien ik nu echt het zomer gevoel te pakken heb. Vandaag wil ik daarom graag de zomer tag van Aranka invullen.WAT IS HET ULTIEME ZOMERGEVOEL?
Als je op vakantie bent, is dat zomergevoel er natuurlijk meteen. Als je echter thuis bent hangt het bij mij vooral af van het weer. Als de zon schijnt heb ik al rap een zomergevoel. Ook associeer ik zomer altijd met vakantie, aangezien ik altijd volledig juli en augustus vakantie heb, daarom geeft gewoon een tijdje niet bezig zijn met school en luieren me een perfect zomergevoel.

VAN WELKE ZOMERSE TEMPERATUREN HOU JE?
Tussen de 20 en de 25 graden is voor mij echt perfect. Je kan de deur wel uit in een kleedje of shortje, maar je bent niet helemaal bezweet na een uurtje. 
Als het zo overdreven warm is als afgelopen week, heb ik helemaal geen energie om iets te doen!

WAT IS JE FAVORIETE ZOMERVAKANTIE HERINNERING?
Poeh. Dat weet ik zo even niet hoor! Wat ik wel erg leuk vind en waar ik ook stiekem een beetje aan gehecht ben is in de zomer laat in de avond gezelschapspelletjes spelen met m'n ouders en broer. Elke zomer komen er zo wel van die avonden voorbij, dan zitten we buiten op het terras en wordt er echt een hele hoop gelachen. Misschien is dit toch wel één van m'n favoriete herinneringen...

THUIS BLIJVEN OF OP VAKANTIE GAAN?
Hoe fijn het ook kan zijn om gezellig thuis te zijn, verkies ik toch op vakantie gaan -en dan vooral op hotel-. Je mag gewoon even niets doen: je kamer wordt voor jou gepoetst, je eten wordt voor je gemaakt, je afwas wordt gedaan etc. Geweldig toch? En daar komt dan nog eens bij dat je in een nieuwe streek bent waar je van alles kan gaan ontdekken.

WAT DOET JOU DENKEN AAN HET WOORD ZOMER?
Luieren, vakantie, warmte, verveling (jaja die komt af en toe wel eens kijken), veel plannen die uiteindelijk niet uitgevoerd worden, terrasjes, barbecue, afspreken met vrienden; en zo kan ik nog een heel eind verder gaan

IN DE ZOMER MAAK JE MIJ GELUKKIG MET...?
Een uitnodiging. Ja klinkt misschien wat gek. Ik ben de persoon die zich rap verveelt in de zomer, maar die ook niet zo goed is in dingen organiseren of iemand uitnodigen of een idee vinden om iets te doen met iemand. Dus; uitnodigingen altijd welkom ;) haha!

FAVORIETE ZOMERSE UITSTAPJES?
De simpele dingetjes, daar maak je mij echt blij mee. Met wat vrienden naar de stad gaan of met m'n ouders en broer een stad of museum bezoeken. Eigenlijk gewoon even de tijd nemen om samen met de mensen die je graag hebt wat te ontspannen.

IN DE ZOMER KAN IK NIET ZONDER...?
Zonnebrandcrème, water en m'n zonnebril.
Ik kan echt niet goed tegen de zon. Mijn ogen verdragen het felle licht niet goed, waardoor ik overal als een echte hipster mijn zonnebril bovenhaal. Ook ben ik één van de ongelukkigen die erg snel verbrandt. Lang leve zonnecrème!
En water, tjah, het is natuurlijk belangrijk om altijd genoeg te drinken -en zeker bij deze hitte!-

BESTE ZOMERBESTEMMING?
Ik vertelde een tijdje terug al over mijn vakantie naar Turkije van twee jaar geleden. Een andere reis die me zeker zal bijblijven is die van vorige zomer. Ik ging voor de aller eerste keer naar Londen. Ik ben echt helemaal verliefd geworden op die stad. Mij zie je daar zeker nog terug! (Lijkt me trouwens ook heel leuk om eens te bezoeken in een ander seizoen.)

HET LEKKERSTE ZOMERSE GERECHT?
Ik heb niet echt een bepaald zomers gerecht dat mijn favoriet is, maar in het algemeen kan je mij altijd blij maken met een salade of een barbecuetje.

WAT ZIJN JE ZOMER PLANNEN?
Een reis zit er deze zomervakantie niet in, maar toch heb ik een paar erg leuke dingen gepland. Zo ga ik samen met m'n pap mijn kamer opnieuw verven. Daarna wil ik hem ook graag volledig opnieuw inrichten en decoreren. 
Voor de rest ga ik natuurlijk erg veel afspreken met vrienden; zo zijn er al plannen om eens een nachtje in een tent te slapen met m'n twee liefste naamgenootjes en heb ik ook erg veel zin om eens een picknick te doen met iemand.

Dat waren dan alweer alle vragen van Aranka's tag.
Ik ga niemand taggen om deze tag over te nemen, of nee, wacht; ik tag jullie allemaal. Als je dit leest, zou ik het erg leuk vinden moest jij ook deze vraagjes invullen op je blog. Laat dan ook meteen even een linkje achter in de comments, zodat ik ook jouw antwoorden eens kan komen lezen :)

Veel liefs,
Hanne .x

Volg jij me al op Bloglovin?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen