woensdag 29 juli 2015

Sleek 'Life's A Peach' Blush

Ik schrijf niet zo vaak over beauty en make-up e.d. gewoonweg omdat ik mezelf niet als 'kenner' beschouw, maar toen ik het recent eens had over 'Life's A Peach' van Sleek, waren er toch een paar mensen benieuwd. Daarom ga ik het vandaag kort even hebben over deze blush en wat ik er nu van vind.

 De ingrediënten:
Mica, Talc, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Teraisostearate, Nylon-12, Magnesium Stearate, Jojoba Esters, Dimethicone, Polyethylene, Phenoxyethanol, Chloroxylenol May Contain [+/- CI. 77891, CI. 15850, C1 45410, CI. 77360, CI. 19140, CI. 15985, CI. 77492, CI. 77491, CI. 77499 CI 77742]De verpakking is, zoals bij de meeste Sleek producten, erg strak en zwart met glanzende letters op.
Eén van mijn favoriete dingen aan de Sleek producten is dat ze zo goed sluiten. Daar dan nog eens een spiegeltje bij, maakt het perfect om mee te nemen in je tas.
In de verpakking ziet de kleur er nogal fel uit, maar eens je hem aanhebt, wordt ie heel wat zachter. 'Life's a Peach' is een heel mooi oranje-koraal kleurtje (op de foto ziet het er wat roziger uit dan hij eigenlijk is).
Ik had hem natuurlijk wel al gebruikt voor ik deze foto nam; mijn excuses daarvoor dames!En een swatch kan uiteraard niet ontbreken. De kleur is goed gepigmenteerd, maar ook er goed opbouwbaar, wat heel fijn werkt. 
Zoals je kan zien, ziet de kleur er hier al heel wat minder sterk uit dan in de verpakking.


Deze blush is online verkrijgbaar op de website van sleek of op boozyshop, waar ikzelf hem heb gekocht. Nog een extra pluspuntje aan deze blush: je betaalt maar €5,99 voor 8g! 

Ik vind Life's A Peach zeker een aanrader (eigenlijk alle Sleek blushes hoor) en ga deze zeker nog heel vaak gebruiken.

Liefs,
Hanne .x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen