zondag 23 augustus 2015

Liebster Award

Deze morgen zag ik plots dat ik genomineerd was voor de Liebster Award. 
Mijn eerste gedachten op dat moment waren: "Wat? Ik? Nee, toch! Dat kan helemaal niet! Haha, goeie grap hoor." Maar het was dus wel echt. Heel erg bedankt Nienke voor de nominatie! 
Nienke heeft een hele leuke lijst gemaakt met 11 vragen, die ik nu ga beantwoorden.


Ik heb me een beetje geamuseerd op photoshop om deze afbeelding te maken hihi :')

Wat is/zijn jouw favoriete blog(s)?
Dit moet waarschijnlijk Mondetmoi zijn. Ik volg Stella nu een paar maand en vind haar met elk artikel weer een stukje leuker. Ze heeft een aparte, eigen manier van schrijven en ik hou er enorm van. Ook haar humor gaat er bij mij goed in. 
Ik zou hier nog een heel stuk verder kunnen schrijven over Stella en haar blog, maar aangezien ik met mijn omschrijvingen maar half kan tonen hoe goed ze is, lijkt het mij veel beter dat jullie zelf even een kijkje gaan nemen!

Slaap jij nog met een knuffel? Zo ja, met wat/welke knuffel?
Ja, ik slaap nog met een knuffel. Dit 'hoort' misschien niet als 16-jarige, maar dat kan me helemaal niet schelen. Het is niet dat ik niet kan slapen zonder hoor, maar ik vind het gewoon fijner om met te slapen. M'n knuffel ziet eruit als een soort popje/mannetje en ik heb hem al zo lang als ik me kan herinneren. Hij heeft een blauwe muts, waar ik vroeger altijd mijn traantjes mee afveegde en een truitje/broekje in het rood met gele randjes.
Geen idee waarom, maar ik heb m'n knuffel nooit een naam gegeven. 
Hij is ondertussen wel al een beetje versleten. M'n mam en oma hebben hem al een paar keer moeten naaien en een deel van z'n vulling is 'ie ook al verloren, maar dat vind ik allemaal niet erg!

Hoe was jouw dag vandaag?
Tot nu toe heb ik een erg productieve dag, wat ik helemaal goed vind. Ik had deze morgen een lijstje gemaakt met dingen die ik gedaan wou hebben en ik ben goed op weg om het helemaal af te werken -wat ik meestal niet voor elkaar krijg-. Ook wil ik nog naar de nieuwe film 'A Brilliant Young Mind' kijken en daar ga ik waarschijnlijk erg van genieten, aangezien wiskunde er een grote rol in speelt. 
Mijn dag is dus erg goed!

Wat zijn jouw drie favoriete boeken?
Dit vind ik echt een moeilijke vraag. Ik lees erg veel en heb daarom ook een hele hoop boeken die ik super vind... 
'Door een Spiegel, in Raadselen' van Jostein Gaarder is toch wel mijn favoriete boek denk ik. Telkens als iemand mij vraagt of ik nog een leestip heb, is dit het eerste boek dat ik noem.
Vervolgens zou ik echt niet weten wat ik als tweede en derde moet noemen. Dus ga ik het maar bij één boek houden. 
Je kan wel altijd in m'n rubriek 'Finished Books' lezen welke boeken ik mooi vind en welke mij niet echt liggen.

Wat is je favoriete eten?
Chocolade. Zonder enige twijfel. Het telt misschien niet als maaltijd ofzo, maar in de vraag staat 'eten'. En voor zover ik weet is chocolade nog altijd eten. M'n favoriet is sowieso zwarte of pure, hoe je het ook wilt noemen. Melkchocolade vind ik ook wel goed, maar van witte chocolade kan ik echt niet genieten. 
Als ik dan toch een -volwaardige- maaltijd zou moeten kiezen als favoriet, zou het antwoord wel eens pizza kunnen zijn...

Als je voor één dag een man kon zijn, wat zou je dan doen?
Hehe, wat een leuke vraag is dit! 
Ik denk dat ik zou beginnen met eens naar de wc te gaan. Lijkt me wel grappig om eens rechtopstaand te kunnen plassen :'). 
Vervolgens zou ik een heel gewone dag hebben, om eens te zien hoe een normale dag als man eruit ziet.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Muziek spelen blijft toch één van mijn meest geliefde hobby's. Ik speel piano, gitaar en ukelele en soms zing ik er ook een stukje bij. Op mijn piano speel ik het liefst Ludovico Einaudi (als deze naam jou niet bekend voorkomt, moet je hem zeker eens opzoeken!). 
Naast muziek spelen ben ik natuurlijk ook graag bezig met mijn blog, maar ook met boeken lezen, brieven schrijven en nog wel een paar dingen. 

Waar kun jij van wakker liggen?
Ik ben een persoon die heel moeilijk in slaap valt. Dikwijls lig ik een uur of twee wakker voor ik eindelijk begin in te dommelen. Maar dat is meestal zonder dat ik er zelf iets aan kan doen. 
De laatste keer dat ik me kan herinneren dat ik door zenuwen of zorgen wakker lag, was het door een spreekbeurt. Ik moest de volgende dag namelijk een spreekbeurt van ongeveer 8 à 10 minuten geven in het Frans, zonder blad bij mij of powerpoint. Ik ben een ongelooflijke stresskip als ik voor een groep moet praten, en al zeker als het in een taal is die ik -volgens mezelf- niet zo goed kan.
Gelukkig verliep alles heel vlot en kreeg ik een mooi cijfer.

Waar heb je echt een hekel aan?
Mensen die zeuren over dingen waar je toch niets aan kan veranderen, zoals het weer. Er zijn echt ontelbaar veel mensen die bij het minste beetje regen beginnen klagen of wanneer het te warm is, kunnen ze er ook wat van. Aan elk soort weer zijn er wel voor en nadelen. Persoonlijk vind ik het helemaal niet erg als het regent. Oké, het is niet leuk als je echt kletsnat ergens toekomt, maar wat ga je er aan doen? Veel mensen begrijpen volgens mij niet goed dat zeuren over iets waar je niets aan kan veranderen, helemaal niet helpt. Het enige dat je dan doet is je eigen humeur -en dat van de mensen rondom je- verpesten.

Als je overal in de wereld kan wonen, waar zou dat dan zijn? En waarom?
Oh help. Er zijn een hele hoop plaatsen waar ik zou willen wonen. Maar als ik dan toch eentje moet kiezen, zou het waarschijnlijk Londen zijn. De reden is heel simpel: ik ben één keer op citytrip geweest naar Londen en in die drie dagen ben ik he-le-maal verliefd geworden op die stad.

Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Ik heb nog niet echt een idee wat ik wil doen met mijn leven in de toekomst. Dus het enige dat ik nu kan antwoorden op deze vraag is dat ik hoop dat ik gelukkig mag zijn in de toekomst. Ik droom ervan een beroep te vinden dat echt bij me past en dat ik graag doe. Ook droom ik ervan een partner te vinden waar ik me goed bij voel en die goed voor me zorgt.  
Een beetje waar iedereen zo van droomt, niet?

En nu is het mijn beurt om 11 vraagjes te bedenken:
1. Als je één dag van je leven zou mogen herbeleven, welke zou dat zijn?
2. Wat is de laatste film die je gezien hebt en wat vond je ervan?
3. Wat is jouw levensmotto/wat is jouw favoriete inspirerende quote?
4. Als je eender welk dier zou mogen kiezen als huisdier, welk zou het zijn?
5. Ben jij tevreden met je naam, of zou je liever anders heten?
6. Wat staat er helemaal bovenaan je wishlist?
7. Wat heb je deze nacht gedroomd (of gewoon de laatste droom die je je kan herinneren)?
8. Hoe voel je je op dit moment?
9. Met welke blogger zou jij graag eens samenwerken?
10. Wat is je favoriete foto van jezelf en waarom?
11. Wat was je favoriete speelgoed toen je kind was?

Dit zijn de 5 leuke bloggers die ik nomineer om mijn 11 vragen te beantwoorden:
1. Silke van BySilke
2. Hanne van Gezelligheidtijd
3. Ciska van Kamer Van Een Dromer 
4. Manon van Blonde Notebook
5. Whitley van Whitley Heijmans
En tot slot mag ik ook de regels niet vergeten vermelden!
1. Bedank en link naar de persoon/blog die je genomineerd heeft.
2. Beantwoord de vragen die je gegeven zijn door degene die je genomineerd heeft.
3. Nomineer vijf andere bloggers en link deze (200 volgers, of minder).
4. Stel iedere genomineerde op de hoogte van hun nominatie.
5. Maak een vragenlijstje van elf vragen voor de genomineerden.

Dat was dan de Liebster Award voor mij. 
Ik ben erg benieuwd om de antwoorden te lezen van de bloggers die ik genomineerd heb!
Gaan jullie ook een kijkje nemen?

Liefs,
Hanne .x

Volg jij me al op Bloglovin?

8 opmerkingen:

 1. Ontzettend leuk ingevuld, ik heb can je antwoorden genoten! En stiekem vind ik het best wel een opluchting dat ik niet de enige 16-jarige ben, die nog met een knuffel slaapt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Hihi nouja waarom zouden kleine kindjes het wel mogen en wij niet hé? ;)

   Verwijderen
 2. Hey!
  Wat super tof dat je mij hebt genomineerd. Echt heel lief! Ik ga hem ook zeker even invullen want dit laat ik niet zomaar voorbij gaan :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, je gaat het nooit geloven, maar ik heb net nog eens "I Giorni" geoefend en momenteel draait de 'echte' versie op YouTube zodat ik kan weten hoe snel ik nog moet, haha! Heel leuk om te lezen allemaal, ik zou gerust met jou dezelfde dingen kunnen eten ;) Nogmaals bedankt voor de nominatie, liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan hoor!
   Wat leuk dat je ook piano speelt! :D Wist je dat Einaudi naar België komt in mei? Ik ga zelf waarschijnlijk niet gaan, maar heb hem vorig jaar wel al eens live gezien. Als je hem nog nooit live gehoord hebt, moet je zeker eens gaan. Is echt betoverend! :D

   Verwijderen
 4. Bedankt voor de nominatie! :) Ik vind het heel leuk om te lezen en kijk er zelf naar uit om de vraagjes te beantwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen