woensdag 16 september 2015

Glimlachlijst #6

Aah, het is weer zover. Ik heb de afgelopen tijd -ondanks dat school terug begonnen is- weer een hele hoop mooie momenten verzameld, en vandaag is het tijd om ze met jullie te delen.
Zijn jullie klaar voor een nieuwe glimlachlijst? (de zesde al; wauwie!)


Een nieuwe matras, en hij ligt súper! 

Vermeld worden op de blog van mama expert, wat lief!

Toen we een dagje in Pairi Daiza vertoefden, gingen we natuurlijk ook naar de 'voorstelling' van de olifant kijken. Toen we daar aankwamen, waren de meeste plaatsen al bezet, behalve op de voorste rijen, waar wij dus plaats namen. Achteraf bleek waarom deze plaatsen minder geliefd waren: een deel van het showtje bestond er namelijk uit dat de olifant toonde wat voor kunstjes het allemaal kon met een emmer water en zijn slurf. Inderdaad, na de voorstelling kon je mijn kleren echt uitwringen: helemaal nat was ik! Aangezien het een super hete dag was en de olifant zo schattig was, trok ik mij er niets van aan en vond ik het ergens wel een beetje fijn. Grappig kon je het in ieder geval wel noemen. ;)

nieuwe washi tape

Genomineerd worden voor de Liebster Award, door lieve Nienke

De film 'X+Y'. Het was echt lang geleden dat ik nog zo'n mooie film gezien had. Ik moest zelfs een traantje wegpinken van ontroering, hihi. Aanrader!

Ik ben al een hele tijd op zoek in de bib naar het tweede Harry Potter boek en dan kwam ik het plots tegen in het rek met poëzie. Hij stond daar helemaal verkeerd, maar het was dan wel een heel fijne verrassing.

De geur van een oud boek

Een nieuwe header voor mijn blogje. Wat vinden jullie er trouwens van?

Ik was samen met mama op pad, toen we een vrouw tegenkwamen die m'n mam kende. Terwijl mam praatte met die vrouw, had ik vooral aandacht voor haar kleinkind. Het baby'tje had één van mijn vingers vast, toen ze plots merkte dat ik rode nagellak aanhad. Ze maakte zo'n ongelooflijk schattig 'Oh' geluidje en keek vol verwondering ook of mijn andere nagels die vreemde kleur hadden. Toen een beetje later ook haar mam aankwam, nam ze haar hand vast en begon ze haar mams nagels te inspecteren. Zó schattig; ik smolt echt helemaal!

Mijn haar dat op de eerste schooldag wél eens deed wat ik wou (dankjedankjedankje)

Een regenboog: ik blijf mij echt verwonderen over wat voor mooie dingen de natuur kan maken

Mijn nieuwe klas blijkt heel wat beter mee te vallen dan verwacht. Er zitten ook echt een paar heel grappige mensen tussen, wat de les soms helemaal kan opfleuren.

Een hele leuke leerkracht die ik dit jaar heb. Ik kijk altijd uit naar zijn lesuren!

Dodie Clark, beter bekend als 'Doddleoddle'. Ze is een ongelooflijk leuke youtuber en de laatste tijd ook de reden voor een hele hoop smiles op mijn gezicht.

Troye Sivans nieuwe EP, Wild. <3

De (lelijke en saaie) agenda die we van school gekregen hebben erg leuk versieren en ook een schattige bladwijzer erbij maken.

20 minuten aan een stuk kunnen lopen. Voor sommigen onder jullie klinkt dit misschien wat weinig, maar voor mij is het best veel. Ik werk er nu al een tijdje naartoe en ben heel trots dat ik dit heb kunnen bereiken.

Voor de aller eerste keer uitgenodigd worden voor een pers event. Jammer genoeg valt het wel binnen de schooluren en kan ik dus niet gaan, maar ik vind het nog steeds super leuk dat ik zo'n mail gekregen heb!

Lid worden van de BlogSquad. Wat een gezellige bende! Heb het gevoel dat ik er echt een paar lieve blog vriendinnetjes bij heb!

De herfst is eindelijk in het land! Herfst en winter zijn mijn favoriete seizoenen, dus ik ben ongelooflijk blij dat deze periode van het jaar weer aangebroken is.

Wat heeft vandaag een glimlach op jouw gezicht getoverd?

Liefs,

2 opmerkingen:

 1. Aww, ik sta ook in je lijstje, blij dat ik je daar vrolijk mee heb kunnen maken! En oeh, de film x+y zag ik laatst ook: bijzonder en heel erg mooi. En Dodie heb ik laatst ook ontdekt, vind haar ook echt heel erg tof. En dan niet te vergeten Troye, Wild staat hier ook op repeat! :D

  Vandaag werd ik blij van de oude man die me op mijn werk vroeg waar iets stond. Toen ik het hem aanwees was hij me ontzettend dankbaar, zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, wat grappig al die gelijkenissen! :D Oude mensen kunnen echt zo lief zijn! .x

   Verwijderen