woensdag 28 oktober 2015

Glimlachlijst #7

Het begint ondertussen een goede gewoonte te worden: alle momenten/dingen die mij blij maken opschrijven en ze vervolgens delen met jullie. Ik raad het echt iedereen aan om meer te focussen op de kleine maar fijne dingetjes in het leven: de perfecte ingesteldheid om op een positievere manier door het leven te gaan! ;) In ieder  geval; vandaag deel ik met jullie de momenten die de afgelopen tijd een glimlach op mijn gezicht hebben weten toveren.


Videochatten met blogvriendinnetjes 

Mam bakte 's avonds nog cake en wanneer ik ging slapen kon ik hem ruiken tot in mijn bedje

Een geweldig fijn dagje in Lille met mijn klas 

Een weddenschap aangaan met een jongen uit mijn klas: wie haalt het meest punten op de eerste toets van wiskunde. Aangezien ik een half puntje meer had dan hem, heeft hij mijn toegang betaald voor een fuif

Sinds dit jaar heb ik ook het vak esthetica. Ik keek er een beetje tegenop, omdat ik er niet al te positieve verhalen over gehoord had. Maar uiteindelijk blijk ik het een super leuk vak te vinden; één van de weinige lesuren waar ik oprecht naar uitkijk

mijn ongelooflijk zachte en schattige beren-onesie

Wanneer je de vreemdste snaps naar iemand stuurt en zelf geen moeite doet om er ook maar een beetje goed uit te zien; dan weet je dat je met een echte vriend(in) aan het snappen bent 

Het verjaardagsfeestje van m'n beste vriendin; een avond vól mooie momenten

Een extra lang weekend, omdat je een vrije dag van school hebt (de eerste dit schooljaar)

Hoestsiroop die helemaal niet fris ruikt en er zwart uitziet, maar toch lekker smaakt


Tijdens een rondleiding in de Vooruit in Gent te weten komen dat Nirvana nog opgetreden heeft in een zaaltje daar. Ik was echt even geschrokken

Een hele leuke workshop muziekproductie en opname mogen doen op school tijdens de 'cultuurdag'


de meditatie en visualisatie oefeningen die we doen op het einde van elke yogales

De elektriciteit was uitgevallen in de les chemie, waardoor de leerkracht zich de rest van het lesuur heeft beziggehouden met te proberen om het weer te laten werken. Ondertussen hebben wij er met ons klas een gezellige boel van gemaakt: allemaal rond een paar banken gaan zitten, nootjes en snoep bovengehaald en dan verhalen vertellen over fuiven en festivals

Een geweldige avond/nacht hebben met mijn maatjes op een fuif

Wanneer mijn meme een verhaal vertelt doet ze dat op zo'n grappige, maar toch schattige manier

Een paar ongelooflijk mooie complimenten krijgen (ondertussen twee dagen geleden, en ik glunder er nu nog steeds door)

Het extra lesuur dat ik normaal op dinsdag heb, viel weg, waardoor we een uurtje vroeger huiswaarts mochten.

Wat heeft jou vandaag blij gemaakt?

Liefs,
Hanne .x

6 opmerkingen:

 1. Onesieeees! Ik moet er dringend eentje halen bij de Primark, hoho. Heel fijn lijstje! Fijne dag nog :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de mijne online bij studentonesie gekocht! :) Bedankt en jij ook hé ;) .X

   Verwijderen
 2. Liefde voor jouw glimlachlijsten! Altijd leuk om ze te lezen, en ook in deze staan wat herkenbare puntjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww heel erg leuk om te horen dat ik niet de enige ben die er blij van wordt ;D

   Verwijderen