zondag 18 oktober 2015

Liebster & Sisterhood Awards x3

De afgelopen weken werd ik meermaals genomineerd voor verschillende awards. Zo werd ik twee keer genomineerd voor de Sisterhood Award, door Anke  en Maricia, en voor de Liebster Award door Daphne. Ik ga vandaag van elk van hen een paar vragen beantwoorden, aangezien ik jullie niet wou overladen met dit soort artikels en sommige vragen ook meermaals voorkomen. Ik ga dus ook zelf geen vragen opstellen of mensen nomineren, aangezien ik dat eerder al eens gedaan heb. Ik vind het uiteraard wel erg lief van deze meiden dat ze mij genomineerd hebben; bedankt lieverds!

 

♥ Hoelang blog je al?
Sinds 17 december 2014 komen er op deze blog (zo goed als) elke week één à twee artikels online.
Op 18 april 2015 ben ik overgestapt van bloggen in het Engels naar bloggen in het Nederlands.

♥ Wat vind je de beste eigenschap van jezelf/Wat vind je nou echt mooi aan jezelf?
Ik ga iemand niet beoordelen op basis van wat ik over hem/haar gehoord heb van anderen. Ik geef iedereen een eerlijke kans en kijk dan zelf wel of de dingen die gezegd worden kloppen. Veel mensen baseren zich vaak onbewust op vooroordelen, en het kan soms ook best moeilijk zijn om dit niet te doen, maar ik vind het toch belangrijk om telkens te proberen.

♥ Wat vind je het leukste schoolvak?
Wiskunde, zonder twijfel. Het is natuurlijk niet voor niets dat ik gekozen heb voor een richting met 8 uur wiskunde in de week hé ;)

♥ Wat is je lievelingsseizoen?
Ik twijfel een beetje tussen herfst en winter.
De herfst vind ik geweldig omdat de blaadjes van de bomen vallen en alles er super mooi uitziet. De winter is dan weer een favoriet door de kerstperiode. En natuurlijk vind ik beide seizoenen ook leuk omdat je in deze periode weer je sjaals en lekker warme truien kan bovenhalen en 's avonds gezellig voor het haardvuur kan zitten met een theetje. 

♥ Wat wil je echt nog eens doen in je leven? 
Dit vind ik toch wel een lastige vraag. Er zijn nog een hele hoop dingen die ik wil doen, zoals vele reizen maken, afstuderen, meegaan op een luchtballonvaart etc.
Maar laat ik dit nemen als antwoord op je vraag: blogvriendinnetjes ontmoeten. Ik heb al verschillende meiden leren kennen via het bloggen, met wie ik een steeds betere band heb en ik zou hen heel graag ooit eens willen ontmoeten! 

♥ Omschrijf jezelf in 4 woorden
Onzeker, muzikaal, gevoelig en koppig 

♥ Wat is je favoriete gezonde recept?
Ik heb wel een paar gezonde recepten die ik heel lekker/leuk om te maken vind, maar de Banana Bread Muffin Tops van 'Oh She Glows' zijn toch wel een favoriet: ongelooflijk lekker, makkelijk om te maken én met enkel gezonde ingrediënten. Dit is echt iets geweldig om altijd een doosje van te hebben staan. Wanneer je zin hebt in iets lekkers, heb je dan een gezonde optie en kan je die zak chips of koekendoos in de kast laten staan ;)

Nog eens heel erg bedankt aan de meiden om mij te nomineren!
Als jij jezelf zou moeten omschrijven in 4 woorden, welke zou je dan gebruiken?

Liefs,
Hanne .x

6 opmerkingen:

 1. Leuk ingevuld, Hanne! Leuk om te lezen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je zo vaak genomineerd bent! 4 woorden om mezelf te beschrijven? Mmm... Onzeker, creatief, gevoelig en nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé! :) Creatief en nieuwsgierig zijn ook erg mooie eigenschappen!

   Verwijderen
 3. Leuk, nu heb ik je weer iets beter leren kennen! En hey, je blogt al bijna een jaar, tijd voor een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi jaa dat is altijd fijn aan dit soort posts! En ik ben van plan om misschien wel iets te doen voor m'n blogverjaardag :D (maar eerst nog even nadenken wat)

   Verwijderen