zondag 11 oktober 2015

Mijn eerste keer in Lush

Zowel in de youtube wereld als in de blogwereld is Lush erg populair. Regelmatig zie ik vlogs passeren van m'n favoriete Britse YouTubers, die lekker in Lush aan het winkelen zijn of zie ik één van jullie leuke reviews en hauls met jullie nieuwe aanwinsten uit deze winkel. Hoe vaker ik goede dingen zag en hoorde over Lush, hoe meer ik op hun site zat rond te snuffelen. Jammer genoeg zijn de verzendkosten naar België meer dan 10 euro en heb ik dat er nu niet voor over. Dan maar naar de winkel. In Gent in de Langemunt vind je een winkel van Lush, maar aangezien ik niet zo vaak naar Gent ga om te shoppen ben ik er nog nooit geweest. Tot nu dan.


Afgelopen donderdag had ik een daguitstap naar Gent met school. Tijdens onze poëziewandeling passeerden we al een tweetal keer de Lush winkel, maar toen konden we uiteraard niet naar binnen. Wanneer onze leerkracht echter op het einde van de dag ons nog drie kwartiertjes vrij gaf, wisten we meteen waar naartoe.

Aangekomen in de winkel was mijn eerste indruk dat het best klein was. Ik had de winkel ietsje groter verwacht en met een beetje meer keuze. Nu ik er achteraf aan denk, viel het best wel mee, maar ik ben nu eenmaal gewoon van vlogs te kijken over de Lush winkel in Londen. En ja, logischer wijs zijn winkels in Londen altijd groter dan in Gent hé.

Aangezien ik niet zo veel tijd had, heb ik niet heel de winkel rondgelopen en alles bekeken. Ik ben gewoon onmiddellijk naar het gedeelte gestapt dat mij het meest interesseerde: de bathbombs en bubble bars. Daar heb ik wel even de tijd genomen om aan ze allemaal eens te ruiken en te beslissen welke ik het fijnst ruiken vond.

Wat me ook opviel toen ik binnenkwam in de winkel was het aantal verkoopsters dat aanwezig was: in verhouding met hoe groot de Lush winkel in Gent is, waren er echt veel verkoopsters -wat natuurlijk erg leuk is. De dames waren ook uiterst behulpzaam en heel vriendelijk. En dan bedoel ik niet dat soort gemaakte vriendelijkheid, nee deze meisjes waren oprecht vriendelijk. Toen ik mijn aankoop ging afrekenen, begon een van de verkoopsters zelfs gezellig met me te praten. Ze was namelijk heel erg enthousiast over de bath bomb die ik gekozen had, aangezien het haar favoriet was van de nieuwe collectie.


Nu zijn jullie waarschijnlijk best benieuwd naar wat ik gekocht heb, hé? Nou mijn aller eerste aankoop bij Lush is de Stardust bath bomb geworden uit de nieuwe collectie. Ik wou eigenlijk wat meer dingetjes kopen, maar aangezien het iets duurder was dan ik verwacht had, heb ik het maar bij eentje gehouden (om te beginnen).
Ik wil deze winter (of iets vroeger) graag nog eens teruggaan om op mijn gemak heel de winkel rond te kijken en hopelijk een nieuwe aankoop te doen.

Jullie mogen zeker nog een review verwachten van de Stardust bath bomb. Ik kijk er echt enorm naar uit om hem te gebruiken!

Hoe was jouw eerste ervaring met Lush?

Liefs,

11 opmerkingen:

 1. Lush is echt geweldig, maar wel duur helaas... Ik kom er ook gewoon graag om overal aan te ruiken, hihi (: De Lemony Flutter, nagelriemcrème is mijn favo product van hen, maar ik wil ook graag nog eens een gezichtsmasker van hun proberen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ooh ik ga de volgende keer zeker eens naar die crème zoeken! :D

   Verwijderen
 2. Woehoeeew, echt zo leuk hé! En ook supertof dat we nu naar dezelfde Lush zijn geweest :D Ik vind ook dat ze ontzettend vriendelijk zijn en je ook gewoon met rust laten als je dat wilt. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi jaah ;P Ja inderdaad, ze zijn echt niet opdringerig ofzo. Bedankt! :D

   Verwijderen
 3. Woehoeeew, echt zo leuk hé! En ook supertof dat we nu naar dezelfde Lush zijn geweest :D Ik vind ook dat ze ontzettend vriendelijk zijn en je ook gewoon met rust laten als je dat wilt. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik heb Lush in Dublin ontdekt en kwam er (nadat ik heel enthousiast over mijn ontdekking geblogd had) achter dat het een enorm bekende keten is! :-) Maar de winkel ziet er zó leuk uit, met al die kleurtjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa hé! Het is echt een paradijs waar je binnen stap hihi ;p

   Verwijderen
 5. Oeh, Lush! Ik kijk al uit naar je review! Mijn eerste ervaring met Lush bestaat nog niet, maar ik wil er wel een keertje heen binnenkort :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De lush is mijn leven! Ik vind De lush geweldig! Ik ben blij dat je hem nu ook kent :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha; ik ben ook hééél blij dat ik eindelijk eens geweest ben xp

   Verwijderen