zondag 8 november 2015

Foto's Boswandeling

Wat een gek weertje is het toch, hé! We zijn al november en buiten is het nog steeds heel aangenaam en helemaal niet koud. Het ideale weer dus om een wandeling te maken. Aangezien het vandaag de laatste dag van mijn weekje vakantie was, besloten we om de week in schoonheid af te sluiten en  naar het Gentbos te gaan. Wat een hoop bladeren lagen daar zeg! -Meer dan de vorige jaren volgens mij.- Maar jammer genoeg was de modder ook aanwezig in grote hoeveelheden. Ik had me een beetje laten misleiden door het mooie weer, waardoor mijn schoenkeuze misschien niet ideaal was. Maar ik had het er wel voor over hoor. ;)
Natuurlijk nam ik ook mijn camera mee, en dat leverde een paar mooie beelden op.Geniet nog van de komende herfst dagen! 

Liefs,
Hanne .x

8 opmerkingen:

 1. Mooie plaatjes zijn het geworden! Ik krijg gelijk weer herfstgevoelens :) Wel jammer dat je schoenen modderig zijn geworden, maar dat hoort erbij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Nienke! Hihi ik ben al blij dat ik mijn witte All-Stars niet aanhad! ;)

   Verwijderen
 2. Hele mooie foto's Hanne! Echt prachtig!

  Liefs Astrid - Timeless Elegance

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, hoe leuk! Ik ga er ook eens heen gaan hoor :D Dankjewel voor je tip hé!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha das graag gedaan he ;) En je moet dat zeker doen; voor alle herfst blaadjes weg zijn! :D

   Verwijderen
 4. Super mooie foto's! Ik houd er ook van om de natuur in te gaan en foto's te maken. Ik ga alleen liever naar het park, dat is, gescheiden door een hek, een soort van mijn achtertuin:D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Fenna! Wat leuk dat het park zo dichtbij je huis is haha :D

   Verwijderen