woensdag 16 december 2015

Simply, Hanne bestaat 1 jaar!

Morgen is het 17 december. Voor velen onder jullie betekent dit waarschijnlijk weinig, maar voor mij is het toch een grote dag. Precies één jaar geleden besloot ik namelijk op 17 december om voor de allereerste keer op die 'publiceer' knop te klikken en kwam zo de eerste post op Simply, Hanne online. 


Toen ik begon met bloggen vorig jaar, wist ik nog niet zo goed waar ik heen wilde. Niet dat ik dat nu wel weet hoor, maar ik heb toch al een paar kleine stapjes in de goede richting gezet. Zo merkte ik bijvoorbeeld na een paar maanden dat schrijven in het Engels toch niet altijd even spontaan was bij mij en besloot ik over te stappen op bloggen in het Nederlands. Ik ben nog steeds heel tevreden met deze beslissing. In het Nederlands kan ik echt makkelijker uitdrukken wat ik denk en hoef ik ook niet zo te focussen op spelling en grammatica, wat bij Engels toch wel een beetje het geval was. 
Op vlak van lay-out is er ook doorheen het jaar af en toe iets veranderd. Eerlijk gezegd ben ik nog steeds niet echt tevreden met hoe het er allemaal uitziet. Dat is zeker nog een werkpuntje voor het komende jaar. 
Veel blogs zitten in een bepaalde niche en er zijn dan ook heel wat bloggers die uitroepen dat het belangrijk is te beslissen rond welk onderwerp je artikels wilt schrijven. Zelf ben ik het hier helemaal niet mee eens. Ik ben ontzettend gek op een hele hoop verschillende dingen en zou er echt niet eentje kunnen uitkiezen. Waarom zou ik ook, als ik gewoon lekker over verschillende onderwerpen kan schrijven. Het enige dat ik wel probeer te laten terug komen in de meeste posts is positiviteit. Natuurlijk komt er af en toe wel eens iets minder positiefs online, als er echt iets van mij af moet ofzo, maar over het algemeen probeer ik het toch aan de vrolijke kant te houden. 
Dat vrolijke keert onder andere terug in mijn Glimlachlijstjes, één van de vaste rubrieken. De andere rubriek die ik hier heb is Finished Books, waarvan maandelijks een post online komt. Op het moment ben ik bezig met een nieuwe rubriek uit te werken, dus die mogen jullie zeker verwachten in 2016! (maar ik moet wel nog een gepaste naam vinden). Vaste rubrieken hebben geeft echt een houvast. Er zit op die manier toch een beetje structuur in mijn blog en het is fijn om iets te hebben dat met regelmaat terugkeert. Maar natuurlijk blijft er ook nog steeds genoeg plaats voor andere soorten artikels.
In het tweede levensjaar van mijn blogje zou ik ook graag wat vaker samenwerken met andere bloggers. Ik heb dit nu al een paar keer gedaan, en dat beviel telkens heel erg goed. Het is daarnaast natuurlijk ook gewoon fijn om andere bloggers te leren kennen. Zo heb ik het afgelopen jaar een paar vrienden gemaakt hier in bloggerland, en daar ben ik enorm blij om.

Ik heb deze week op Bloglovin' net 41 volgers bereikt, wat ik echt gek vind. Voor sommige mensen lijkt dat heel weinig, en als je het vergelijkt met andere bloggers, is het dat misschien ook wel. Ik ben hier echter wel heel tevreden mee. Ik snap soms niet goed dat zoveel mensen mijn schrijfseltjes de moeite waard vinden om te lezen en te volgen, maar het geeft wel een super fijn en ook aanmoedigend gevoel.
In ieder geval wil ik jullie heel erg bedanken. Of je mijn blog nu al vanaf het begin volgt, of pas vanaf deze week; zonder jullie zou het nog half zo leuk niet zijn. Elke keer als ik weer een nieuwe reactie krijg op een artikel word ik daar zo ongelooflijk blij van! Daarom wil ik ook heel graag iets doen om jullie te bedanken. Jullie zullen echter nog een klein beetje geduld moeten hebben. De verrassing die ik in peto heb, komt namelijk pas morgen online, wanneer het dus mijn effectieve blogverjaardag is. Ik ben heel benieuwd wat jullie er gaan van vinden hihi!

Liefs,
Hanne .x

4 opmerkingen:

 1. Jippieeeee, gelukkige verjaardag hoor! Heel fijn dat ik je blog kan lezen, ik weet eigenlijk niet meer sinds wanneer ik dat doe :) Liefs & fijne avond! Ben al benieuwd naar je verrassing, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciflapstaart! :) Ik volg je blog nog niet zo lang, maar vind het wel onwijs gaaf. Ik vind het juist wel leuk dat je niet over een bepaald onderwerp schrijft, dat doe ik zelf ook, dat maakt je blog heel open voor veel mensen. Ik ben benieuwd naar de verrassing :D Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg bedankt! Ik vind het zelf ook leuker om blogs te volgen die over verschillende onderwerpen gaan :)

   Verwijderen