donderdag 17 december 2015

[AFGELOPEN] WIN! Applepiecpieces pakket t.w.v. 66 euro

Huh? Een post op donderdag? Het is inderdaad niet van mijn gewoonte om op donderdag iets online te zetten, maar vandaag heb ik hier wel een héél goede reden voor. Zoals ik jullie gisteren al vertelde bestaat Simply, Hanne vandaag precies 1 jaar. Aangezien dit fijne jaar heel wat minder fijn zou geweest zijn zonder al die lieve reacties van jullie en de gezellige babbels, wou ik graag iets leuks terug doen voor jullie. Mariko van Applepiepieces stuurde mij enkele mooie accessoires toe, waar ik een van jullie gelukkig mee mag maken. Vandaag dus de allereerste winactie op Simply, Hanne!


Op Applepiepieces vind je een groot assortiment aan juwelen en accessoires. De collectie bestaat niet allen uit het huismerk Applepiepieces, met de juwelen die handgemaakt zijn door Mariko, maar wordt ook aangevuld door andere leuke merken. De meeste sieraden van Applepiepieces worden in exclusieve oplage gemaakt, waardoor je niet zo snel iemand zal tegenkomen die hetzelfde aanheeft als jou. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan de betekenis van kleuren en edelstenen, wat ik zelf echt super vind. Het is veel fijner om een sieraad te dragen (of weg te geven) wanneer er ook echt een betekenis achter zit.

De producten werden geleverd in een extra stevige envelop. Ik vind het altijd fijn als webshops hun producten op deze manier versturen, dan ben je toch gerust dat er niets beschadigd raakt onderweg. In deze verstevigde envelop zaten de spulletjes nog eens extra verpakt in een heel erg mooie cadeauverpakking. Als extraatjes zitten er ook kleine gouden sterretjes in die verpakking en een koffiensoepje, maakt het allemaal nog een klein beetje magischer.


Maar dan nu over naar hetgeen waar jullie allemaal vast op zitten te wachten: wat kunnen jullie precies winnen?

Deze Good Luck Blessing Armband is gemaakt van houten kralen in gebroken wit en heeft een klavertje vier als bedel. Het klavertje is goudkleurig met in elk blad een wit hartje en staat natuurlijk voor geluk. Het wit van de kralen staat voor puurheid, vrede, blijdschap en vrijheid. 


Dit schattige katje is de Lucky Neko Love, een Japanse geluksbrenger. De hanger moet je herinneren aan iets wat je hard nodig hebt en je af en toe aan deze boodschap laten denken. Deze roze Lucky Neko staat voor liefde en is dus het perfecte geschenk voor iemand die volgens jou wel wat meer liefde verdient.


Het volgende sieraad is de Lucky Eye Armband. De kralen zijn gemaakt van zwarte agaat en zitten op geknoopte Chinese zijde. Agaat zorgt voor positieve energie, motivatie en creativiteit, het geeft een kalmerend effect en heeft een positief effect op je zelfvertrouwen. Dat klinkt als iets dat ik zelf ook goed zou kunnen gebruiken haha ;) Het armbandje is dankzij de koordjes verstelbaar in grootte en heeft ook nog eens een rood oogje van Medusa, wat staat voor geluk en bescherming.


Last, maar zéker niet least, is de Wish Wisely Lavender. Dit is echt mijn persoonlijke favoriet! Het is de bedoeling dat je een wens doet en daarna het bandje om je arm of om je hals knoopt. Vervolgens moet je het dragen tot het koordje versleten is, dat betekent namelijk dat je wens klaar is om uit te komen. Hoe leuk is dat?! Het bedeltje is een klein paars Swarovski kristal in de vorm van een hartje. Op zich is het best wel fijn dat het bedeltje niet al te groot is, aangezien je dit sieraad op verschillende gelegenheden zal aanhebben en het zo dus overal wel bij past. Paars staat trouwens voor innerlijke groei en creativiteit en is een mystieke, vrouwelijke kleur.


Wat moet je doen om kans te maken op dit sieraden pakketje ter waarde van 66 euro:
3. Laat me in een reactie weten dat je meedoet met daarbij ook een manier waarop ik je kan contacteren (twitter gebruikersnaam of e-mailadres)

De winactie staat open voor zowel mensen uit België als uit Nederland en loopt t.e.m. zondag 27 december. De winnaar wordt gekozen door loting en op 28 december zal die door mij gecontacteerd worden. Let op: als je na 2 dagen niet gereageerd hebt op het bericht, zal er een andere winnaar gekozen worden! Hou dus zeker je twitter/e-mail in de gaten! 
Veel succes :)

Liefs,
Hanne .x

24 opmerkingen:

 1. Wat een leuke winactie zeg! Superleuk dat je dit mag weggeven, ik vind die armband die je moet dragen tot het versleten is ook echt heel erg leuk van concept. Nu draag ik eigenlijk bijna geen armbandjes en heb ik zelf net een nieuw bandje gekocht, dus ik laat iemand anders de kans om dit te winnen die het meer kan gebruiken dan ikzelf. Maar alsnog proficiat met je blogverjaardag & veeel succes aan iedereen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vind het ook erg leuk bedacht en bedankt! :) x

   Verwijderen
 2. Echt een hele leuke winactie, super dat je dit mag weggeven! En gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog! Zelf draag ik nooit armbanden (op eentje na, maar die heeft een emotionele waarde), dus ga ik deze win actie even later passeren. Veel succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je 1-jarig blogbestaan! Wat een bijzondere mijlpaal! Leuk dat je dit weggeeft! Ik doe niet mee, maar wens iedereen veel succes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh zo leuk, ik doe mee!! Ik volgde jou al en heb nu ook Applepiepieces gevolgd! Mijn email is veerle-maris-fiev@hotmail.com :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeej, leuke winactie! Ik doe graag mee, echt hele leuke armbandjes zitten erbij! Mijn emailadres is: fenna.loekie@gmail.com. Uiteraard volg ik jou en nu ook applepiepieces :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij dezen wil ik je nogmaals feliciteren met je blogverjaardag! Een jaar is zo lang! Opdat je nog vele jaren door mag bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke armbandjes zitten er in het pakketje ! Ik doe graag mee aan de winactie :)

  sofievandevenne@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Applepiepieces vind ik een heel leuk merk en ze hebben echt leuke dingen met mooie betekenissen! Graag waag ik een kansje. Volg op Bloglovin' onder TurtleBookwurm en ben op twitter bereikbaar onder @TurtleBookwurm.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja dat vind ik ook, daarom was ik ook zo blij dat ze met mij wilden samenwerken; ook voor jou: veel succes! :)

   Verwijderen
 9. Echt super gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag, heb je ook hartstikke verdiend! Ik vind de juwelen echt mooi, dus ik zou graag meedoen :). Ik ben bereikbaar op: xlogophile@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuk pakket! Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Graag waag ik een kans, ben bereikbaar op twitter onder @Baseball14Lover.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke sieraden! Vooral het wenssieraad vind ik heel bijzonder. Ik doe dus mee en volg beide bloglovin accounts. misshappinez@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik volg jullie allebei op Bloglovin nog gefeliciteerd met je 1 jarig bloggen en echt mega leuk dat je een winactie houd. Het bandje dat je moet dragen totdat hij versleten is ziet er mega leuk uit. Het merk applepiepieces ken ik verder niet, maar het lijkt me een heel leuk sieraden merk. Jessicasthing@gmail.com ik doe zeker mee met deze winactie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt jess! hihi je bent nog net op tijd om mee te doen ;)

   Verwijderen