woensdag 30 december 2015

Wishlist 2016 | Andere

Vorig week konden jullie al het eerste deel van mijn wishlist voor 2016 lezen. Daarin kwamen allerlei fashion, beauty en skincare producten aan bod. Natuurlijk staan er ook nog een hele hoop andere spulletjes uit diverse categoriën (zoals interieur en stationery en dergelijke) op mijn lijstje. Vandaag heb ik dus het tweede deel van mijn 2016 wishlist voor jullie in peto. Here we go!


Een blogboek zoals 'Wetboek voor bloggers' lijkt mij heel interessant om eens te lezen. Daarnaast is het ook heel handig om -nadat je het uitgelezen hebt- naar terug te kunnen grijpen als je je iets afvraagt of iets vergeten bent ofzo.

Fotografie is een van de vele dingen waar ik graag mee bezig ben in mijn vrije tijd. Ik vind het geweldig om de natuur in te trekken en leuke plaatjes te schieten. Het enige jammere is dat ik het op dit moment moet doen met een gewoon fototoestelletje van mijn ouders. Ik hoef geen camera van duizenden euro's (al zou dat natuurlijk wel heel leuk zijn), maar eentje met iets meer opties en iets betere kwaliteit lijkt me toch ook al heel fijn.

Ik blog nu al meer dan een jaar op dit blogspot domein. Als beginner is dit erg fijn, maar ik zou dit jaar toch graag overstappen naar een eigen domeinnaam. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar ook hier en daar wat kleine veranderingen uitgevoerd aan mijn layout, maar ben ik er toch nog niet echt tevreden mee. Bijgevolg is ook een nieuwe blog layout een item op mijn wenslijst. X

Ik ben heel tevreden met mijn kleine laptopje, maar hier en daar heeft hij toch ook een minpunt. Zo gaat het volume van de luidsprekers niet erg hoog, wat best vervelend kan zijn. Zelf heb ik ook niets van andere speakers ofzo liggen die ik zou kunnen aansluiten. Een -eventueel wireless- boxje zou dus best welkom zijn.

Ik ben nu al zo'n twee en een half jaar een heel tevreden eigenaar van een Acer smartphone. Jammer genoeg begint mijn maatje de laatste tijd wel wat te mankeren. Ik denk niet dat hij het nog  langer dan een paar maanden gaat uithouden, dus ben ik momenteel druk op zoek naar een nieuwe smartphone. X

Een notebook met een leuk kaftje, zoals je regelmatig in de Hema en soortgelijke winkels tegenkomt, staat al een hele tijd op mijn wishlist. Wanneer ik bijvoorbeeld een liedje schrijf, moet dat telkens op een cursusblaadje. Zo'n notebook lijkt mij de perfecte manier om alle liedjes mooi bij elkaar te houden. Ook voor allerlei lijstjes lijkt het mij fijn om een notitieboekje te hebben. En uiteraard ook omdat ze er zo leuk uitzien ;) X

Het idee van een meerjarendagboek vind ik echt geweldig. Op dit moment is het concept van 'one line a day' mijn favoriet en overweeg ik dus ook om deze ooit in huis te halen. X

Als ik mij ongemakkelijk, gestresseerd of angstig voel, is kleuren een van de weinige dingen die mij weer tot rust kan brengen. Wanneer ik dit doe moet ik echter eerst altijd op zoek gaan naar gratis printables op het internet en die dan nog even gaan uitprinten, vooraleer ik kan beginnen met het kleuren. Tegenwoordig vind je een heleboel kleurboeken voor volwassenen in de winkels. Het kleurboek met affirmations van Louise Hay of een van de boeken van Johanna Basford lijken mij echt fantastisch. X

Sinds ik afgelopen zomer mijn kamer heringericht heb, staat mijn bed zowel met het hoofdeinde als met de zijkant tegen de muur. Ik had het idee om verschillende kussens te verzamelen en die aan de zijkant van mijn bed tegen de muur te zetten, omdat ik dat er zo leuk vind uitzien. Aangezien er op het moment nog maar een tweetal staan, zal ik in 2016 wat verder moeten werken aan deze verzameling.

Ik draag de laatste maanden steeds vaker een ketting of hangertje. Wanneer ik deze dan 's avonds uit doe, leg ik die of op mijn nachtkastje, waar ze voor een hoop rommel zorgen, of in een doosje, waar ze dan weer in de knoop geraken. Op Pinterest heb ik al regelmatig leuke houders voor kettingen voorbij zien komen (zoals deze). Super handig lijkt me dat en nog eens mooie decoratie ook!

Audrey Hepburn vind ik echt een geweldige madam. Aangezien ik nog wel wat decoratie kan gebruiken voor mijn witgeverfde muren, zou ik het geweldig vinden om een zwart-witte canvas van Audrey Hepburn op te kunnen hangen. Alleen heb ik er nog nergens een gevonden. Iemand tips? X

Zozo dat was een hele lijst zeg! Ik denk dat ik best maar eens op zoek ga naar een vakantiejob voor deze zomer. ;) 
Wat staat er nog op jouw wishlist voor het komende jaar?

Fijne eindejaarsfeesten nog allemaal!

Liefs,
Hanne .x

UPDATE: een onder of naast een blokje tekst wil zeggen dat ik ondertussen dit artikel gekocht/gekregen heb.

22 opmerkingen:

 1. Hihi, one line a day ga ik nu starten zie ;) Wat een leuk lijstje eigenlijk! Hopelijk kan je het allemaal bemachtigen volgend jaar. Een camera raad ik zeker aan en van mijn overstap naar m'n eigen domeinnaam + host heb ik nog geen moment spijt gehad! En eigenlijk niet zo heel veel werk (als je iemand hebt die het kan voor je hihi of als je het zelf snapt) :) Liefs! En een hele fijne jaarwisseling :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeie lijst. Ik wil ook nog wat blog boeken aan mijn boeken collectie toevoegen. Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die kunnen inderdaad altijd van pas komen

   Verwijderen
 3. Goede lijst, handige dingen, hoop dat je er veel van waar kan maken :) ik heb eigenlijk vooral make up en een nieuwe camera op m'n wishlist staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat hoop ik ook; op het lijstje dat ik vorige week plaatste stonden ook een hoop make up items ;)

   Verwijderen
 4. Oeh, een notebook, dat raad ik je echt aan! Heb er zelf meerdere in gebruik en het werkt zo fijn. En ik wist trouwens niet dat je liedjes schrijft, hoe leuk! Kan ik ergens wat lezen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi nee op het moment zijn er nog geen op het internet te vinden... Wie weet durf ik ooit de stap te zetten? ;)

   Verwijderen
 5. Oh wat een leuke lijstje seg! Notitieboekjes zijn echt mijn leven. Meestal houd ik het bij de goedkope varianten van de Action of Hema. Maar gisteren heb ik een iets duurdere variant aangeschaft (12 euries) van de Standaard Boekhandel. Komt binnenkort een blogpost van!

  Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil ook al zo lang een eigen domeinnaam, maar ja... Het is best een grote stap! Oh, wij hebben thuis een zwart-wit canvas van Audrey Hepburn hangen, maar ik heb geen idee waar hij van komt. Hopelijk vind je er snel eentje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh kun je eens vragen aan je ouders waar ze hem vandaan hebben? :D

   Verwijderen
 7. Op de site van de Ikea staat een canvas van Audrey Hepburn, maar je kunt hem alleen in de winkel zelf kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OMG heel erg bedankt Janne!!! Je bent echt een schat! :D xx

   Verwijderen
 8. Mooi lijstje! Ik wil ook een eigen domeinnaam en een nieuwe telefoon, hihi. Fijn 2016 toegewenst! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk kunnen we dan beide overstappen dit jaar naar onze eigen domeinnamen ;) Voor jou ook een prachtif 2016 Veerle! xx

   Verwijderen
 9. oh, leuk lijstje! Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb mijn telefoon kapot gegooid en nu tijdelijk een andere, maar ik zou ook graag een nieuwe willen :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeioei Claudia! Bij mij was de schade ook niet met 5 barsten geteld; het zag er echt niet meer uit haha. Gelukkig heb ik ondertussen een nieuwe telefoon! Het eerste puntje dat ik kan doorstrepen op mijn wishlist ;)

   Verwijderen
 11. Nog een gelukkig nieuw jaar!! Het lijkt me ook supertof om over te stappen naar m'n eigen domein!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook Arjanne! Hihi hopelijk lukt het ons allebei hé ;)

   Verwijderen