woensdag 23 december 2015

Wishlist 2016 | Fashion, Beauty & Skincare

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat brengt natuurlijk ook een hele hoop nieuwe gelegenheden om cadeautjes te krijgen met zich mee of gewoon om jezelf even te verwennen. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met de dingen die ik leuk zou vinden om krijgen in 2016 of voor mezelf zou willen kopen. Vandaag het eerste deel: de fashion, beauty en skincare items.


De Rimmel Lasting Finish Matte Lipstick by Kate Moss in 107 staat al ongelooflijk lang op mijn lijstje. Het lijkt mij echt dé perfecte donker-rode lipstick. Iets wat nog ontbreekt in mijn stash en waar ik echt nood aan heb. X

Lush producten, en dan vooral die die je bad wonderlijk mooi maken. Ik heb al een keer een bathbomb van Lush gebruikt en sindsdien ben ik er helemaal weg van.

Het Estee Lauder Advanced Night Repair Serum is echt al jarenlang een bekende topper in beautyland. Zelf had ik een tester van het serum, waardoor ik het al eens een tijdje heb kunnen uitproberen. En laat mij je vertellen, het goedje doet wonderen. Het enige nadeel is dat je voor 30 ml maar liefst €65,80 betaalt. Je doet wel erg lang met een flesje, maar toch blijf ik het veel geld vinden...

De Essence Longlasting lipstick in 05 Cool Nude is de perfecte Mac Faux dupe en lijkt mij een pracht kleurtje voor alledaagse gelegenheden.

een nieuw geurtje staat ook al een tijd op mijn lijstje. Ik draag niet zo vaak iets van parfum of eau de toilette of iets dergelijks, gewoonweg omdat ik graag wat afwisseling heb, maar slechts enkele geurtjes heb en er dus niet veel mogelijkheid is tot afwisseling. X

Een gezicht moisturiser is ongelooflijk belangrijk. Aangezien ik een heel droge en gevoelige huid heb, doen de meeste moisturisers echter niet veel goeds voor mijn gezicht. Louis Widmer's Remederm face cream kan ik gelukkig wel goed verdragen. Tijd dus om hier eens een potje van in huis te halen (of van een ander merk, als er nog iemand tips heeft?) X

Op sommige momenten ben ik niet zo tevreden met de inhoud van mijn nagellak stash. Ik zou er in 2016 graag een paar nieuwe lakjes aan toevoegen. Deze van Essie zou ik echt nog in huis willen halen: Fun in the Gondola, Bangle Jangle, Size Matters en In the Lobby

Een paar weken terug heeft mijn geliefde ring zijn steentje verloren. Ik had deze ring al meer dan een jaar en droeg hem ook bijna dagelijks. Ik vind ringen echt een prachtig accessoire en voor mensen zoals ik, die vaak zenuwachtig zijn, is het ook nog eens erg handig om aan te prutsen en mee te spelen. Daarom wil ik zo snel mogelijk ook een nieuwe ring aanschaffen. Ik mis het gevoel van een ring rond mijn vinger echt enorm. X

leuke kousen met prints zie ik steeds vaker voorkomen bij andere bloggers en bij vriendinnen. Ik vind het er ongelooflijk schattig uit zien!

Wanneer ik in de winter ga hardlopen, heb ik tegen de tijd dat ik thuiskom twee ijsblokjes aan de zijkant van mijn hoofd hangen. Een soort van muts of oorwarmers om mijn oren warm te houden tijdens het lopen zouden dus heel erg welkom zijn.

Het is echt een schande. Ik ben zo'n grote Kerstmis-fan en toch heb ik geen enkele kersttrui! Tegen de volgende kerstperiode hoop ik jullie met trots mijn nieuwe kersttrui(en) te kunnen tonen.

En als laatste: een horloge in de stijl van deze. Ik vind het vreselijk om niet te weten hoe laat het is. Meestal kun je wel op je gsm kijken, maar jammer genoeg is dit op school niet toegestaan. Daarom heb ik ook altijd een horloge aan naar school.

Welke beauty en fashion items staan er op jouw wishlist voor 2016?

Liefs,
Hanne .x

UPDATE: een X onder of naast een blokje tekst wil zeggen dat ik ondertussen dit artikel gekocht/gekregen heb.

12 opmerkingen:

 1. Leuk lijstje! Ik ga ook eens goed op zoek naar kousen, weet alleen nooit wat voor schoenen ik daar het beste bij kan doen. Mijn verlanglijstje is nu al zo lang, absurd, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha nouja dan hebben je vrienden en familie bij je verjaardag veel keuze ;)

   Verwijderen
 2. *leest stiekem dit lijstje mee want het kan best wel interessant uitvallen*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (((psst! Ciska! het is niet zo stiekem meer als je een comment achter laat om me dat te vertellen x ;))))

   Verwijderen
 3. Tof lijstje, ik zou wel alles van de Lush in mijn handen willen hebben hihi, ik ben weg van dat merk! Die horloge ziet er echt heel mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist! Geurtjes zijn altijd lekker ❤

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja inderdaad! Als je nog tips hebt mag je het ook altijd laten weten ;)

   Verwijderen
 5. Wat een geweldige wishlist! Sommige dingen staan er bij mij ook op, hoewel mijn lijstje nogal lang is hihi ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ANR is super! Laatst was hij in de aanbieding, 20 procent korting. Heb ik even mijn slag geslagen! Fijne kerst! X

  BeantwoordenVerwijderen