zondag 24 januari 2016

Glimlachlijst #9

Het begint ondertussen een goede gewoonte te worden: alle momenten/dingen die mij blij maken opschrijven en ze vervolgens delen met jullie. De perfecte ingesteldheid om op een positievere manier door het leven te gaan! Zijn jullie klaar voor een nieuwe Glimlachlijst


Kerstmis en alles daar rond. Van het eten tot de cadeautjes tot het gezellig samen zijn. Het was dit jaar echt fantastisch. Ik zou zelf durven zeggen dat het voor mij een van de fijnste Kersten was van de afgelopen jaar.

Daarnaast waren ook de nieuwjaarsdagen heel erg fijn

Eindelijk zijn mijn fotokaders en mijn kader/canvas van Londen aan de muur geraakt

Mijn nieuwe smartphone. Zoals ik jullie al vertelde, was mijn geliefde Acer echt aan vervanging toe en daar heb ik dan ook werk van gemaakt

De laatste tijd merk ik dat mijn stem bij het zingen makkelijker bepaalde hogere noten kan halen, wat altijd mooi meegenomen is

Toen we samen waren met familie was er ook even een vriend van mijn neef bij. Later kreeg ik te horen dat hij dacht dat ik en mijn broer een tweeling waren (wat dus niet zo is). Vond ik echt ongelooflijk grappig. Mensen zeggen vaak dat wij op elkaar lijken, maar zoiets had ik nog niet eerder gehoord.

Voordat ik in mijn bedje kruip nog even helemaal los gaan en dansen op 'Still Into You' van Paramore

Onze reis voor deze zomervakantie boeken. Dames en heren, deze miep hier gaat naar Portugal!! Ik kijk er zooo hard naar uit :D

Onze klasfoto krijgen

Aan mama vragen om eens aan te duiden op mijn klasfoto welke jongens zij er knap vindt uitzien, vóór ik haar vertel wie wie is (bepaalde namen kent ze namelijk al door al die verhalen van mij, dus wou ik haar eerst onbevooroordeeld laten aanduiden :'))

Een dagje ziek zijn en niet naar school kunnen. Op zich geen glimlachmomentje, maar wel de lieve berichtjes die mijn klasgenootjes en vrienden stuurden toen ze merkten dat ik er niet was

Niet willen gaan lopen,  maar uiteindelijk toch gaan en er onwijs van genieten.  Het ging beter dan normaal [ondanks dat het al meer dan 2 weken geleden was] + de lucht was super mooi door de zonsondergang en daarbovenop sprong plots nog eens de straatverlichting aan, wat ook weer ongelooflijk magisch was (zwijmel)

Maandagochtend de klas binnen komen en naast een vriendinnetje gaan zitten, om dan bij het uitdoen van onze wanten/handschoenen te merken dat we hetzelfde kleur nagellak aanhebben

Iemand ontmoeten die ongelooflijk hard op mij lijkt, op een hele hoop verschillende vlakken.

En daarbij ook nog eens hoe prachtig het is om te voelen dat iemand jou écht begrijpt

Het nummer 'How You Remind Me' van Nickelback, geweldig om op te zingen/dansen/los te gaan en gewoon van te genieten

hoe lief sommige mensen soms zijn voor mij; dat kan mij echt ontroeren

Het vak esthetica nog steeds ongelooflijk interessant vinden. Ik was bang dat ik het niet meer zo fijn zou vinden wanneer we van onderwerp zouden veranderen, maar niets is minder waar.

Wat heeft jou te afgelopen tijd kunnen opvrolijken?

Liefs,
Hanne .x

8 opmerkingen:

 1. Oh, ik vind je glimlachlijstjes altijd zo om zelf van te glimlachen, heerlijk! Vooral die van de klassenfoto met je moeder, dat moet geweldig geweest zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi en ik vind jouw reacties altijd zo om van te glimlachen! ;)

   Verwijderen
 2. Helemaal losgaan op Still Into You klinkt bekend in de oren haha. Hoe vaak ik dat al gedaan heb... Ik herken ook helemaal het gevoel dat je opeens makkelijker aan hoge noten kunt. Dat maakt mij altijd zo blij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha weet ge; das dankzij u trouwens dat ik ooit naar dat liedje ben beginnen luisteren xp

   Verwijderen
 3. Leuk om te lezen hann ! Hahaha mijn moeder gaat ook altijd de knappe jongens aanwijzen. Zovan mam ? Wie vind je de knapste jongens uit de klas :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha precies! Altijd grappig om te horen ;p

   Verwijderen
 4. Wat leuk dat je naar Portugal gaat! Ik ben er al 2x geweest, wat een prachtig land! How you remind me is echt een fantastisch nummer, mijn vriendinnen en ik zingen dit altijd op Singstar hahah! (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja ik heb van veel mensen al gehoord dat het daar echt mooi is!

   Verwijderen