zondag 10 januari 2016

Rivièra Maison - Time To Relax Bathbomb Review

Zoals sommigen onder jullie nu wel al zullen weten, ben ik een ongelooflijke liefhebber van lekker languit badderen met een boek of een filmpje. Wat deze ontspanning nog fijner kan maken zijn natuurlijk bathbombs! Een van de bekendsten die dit verkopen is uiteraard Lush. Maar er zijn natuurlijk nog een hele hoop andere merken te vinden, die ook -vaak aan een iets minder duur prijsje- bad producten verkopen. Een daarvan is Rivièra Maison. Van mijn liefste broer kreeg ik voor Kerstmis een doos met zes bathbombs cadeau en natuurlijk kan ik niet anders dan vandaag met jullie te delen wat ik van deze vind.


De zes Time To Relax bathboms zitten samen verpakt in een doos met een lint rond. Ik vind deze verpakking er echt geweldig uit zien. Op zich al mooie decoratie voor in de badkamer! Elke bruisbal zit ook nog eens apart verpakt in een plastiekje met het logo op.

Deze bathbombs zijn niet bedoeld als entertainment voor het oog. Je bad krijgt er geen kleur van en er komen ook geen glitters, sterretjes of andere verrassingen uit, zoals je wel eens kan hebben bij Lush. Het doel van deze bathbomb is om een heerlijke geur te verspreiden. Degene die ik heb zijn in de geur N°1. Deze geur bestaat uit een topnoot met cassis en lemon, bloemen en jasmijn in het hart en een basisnoot met musk, patchoeli en vanille. 
Ik dacht eerst dat zo'n grote hoeveelheid verschillende geuren een beetje overdreven zou zijn, maar ze blenden juist heel goed samen. Het water ruikt zoet, maar tegelijk ook fris. Het is een heel ontspannende, aangename geur (maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening). 
Toen ik dit cadeautje kreeg van mijn broer, vertelde hij mij super trots dat het niet zo maar gewone bruisballen waren. Volgens hem kwam er om de zoveel tijd een nieuwe geur vrij. Aangezien ik nog nooit van zoiets gehoord had, was ik nogal verrast, maar tegelijk toch niet helemaal overtuigd. Om het mij te bewijzen stuurde mijn broer me de link door met de beschrijving van het product. Zoals ik al vermoedde, klopte zijn verhaal niet. Die jongen had gewoon nog nooit van topnoot en voetnoot gehoord en had het een beetje verkeerd geïnterpreteerd haha.

In ieder geval zijn deze bathbombs echt een aanrader als je geen behoefte hebt aan veel spektakel, maar vooral op zoek bent naar een lekkere geur. Voor 12,99 euro kun je deze doos bestellen bij onder andere bol.com.

Wat is jouw favoriete merk met badproducten?

Liefs,
Hanne .x

4 opmerkingen:

 1. Leuk! Sinds kort woon ik bij mijn vriend in en hij heeft een bad! #Joepie!
  Regelmatig maak ik er dus lekker gebruik van, vind het heerlijk om een beetje met allemaal flesjes aan te rommelen. In bad gooi ik olie van Badedas, dat schuimt lekker op! Maar die ballen zien er inderdaad ook wel erg verleidelijk uit, als de Badedas-fles leeg is, ga ik maar eens bij RM shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeeej wat leuk dat je nu ook een bad hebt! :D
   Van Badedas had ik nog nooit gehoord, misschien moet ik daar ook eens naar kijken? ;) x

   Verwijderen
 2. ik baal er zo enorm van dat ik thuis geen bad meer heb als ik dit soort posts lees..
  Met kerst ging ik naar een huisje in Landal en daar was WEL een bad.. ik heb enorm genoten haha :)

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja; dan moet je er zeker van profiteren als je op hotel ofzo gaat om te badderen ;)

   Verwijderen