zondag 27 maart 2016

Favoriete blogs en spam je blog #2

Normaal gezien kwam er vandaag een uitgebreid reisverslag online voor jullie. Het was namelijk zo dat ik woensdag in de vroege ochtend zou vertrekken met school voor drie daagjes naar Parijs. Er werd echter besloten -wat ook héél begrijpelijk is- om deze reis niet te laten doorgaan, na de gebeurtenissen in ons hoofdstadje Brussel van afgelopen dinsdag. Wat daar gebeurd is, is gewoon echt niet te vatten. Ook ik ben ongelooflijk geschokt, verdrietig, teleurgesteld, in de war, overweldigd en nog zo veel meer. Ondanks al deze gevoelens, ben ik toch niet van plan om hier een heel artikel aan te wijden. Weet je, in tijden als deze hebben we vooral liefde nodig, nog meer dan anders, want liefde is sterker dan terreur, sterker dan haat. Zoals de Dalai Lama ooit zei: 'Love and compassion are necessities, not luxuries. Without them humanity cannot survive.'
En hoe ik dat dan wil doen vandaag, die liefde verspreiden? Wel, heel simpel: door een aantal bloggers in het zonnetje te zetten. Daarnaast hangt er natuurlijk ook nog iets moois voor jullie aan vast ;)


Het is ondertussen al bijna een jaar geleden dat ik nog eens met jullie een lijstje gedeeld heb van mijn favoriete bloggers. Natuurlijk lees ik ook nog steeds met veel plezier alle blogs die ik de vorige keer gedeeld heb, maar aangezien er zodanig veel fijne blogs zijn, ga ik geen twee maal dezelfde vermelden. Bij deze dus een vers lijstje met fantastische blogs waar jullie zeker eens een bezoekje aan moeten brengen.

Tijd om te dromen is het ongelooflijk gezellige stukje internet van Irma, een 21 jarige studente. Met haar blog probeert Irma vooral wat meer positiviteit te verspreiden in de wereld. Telkens nadat ik een van haar nieuwe artikels gelezen heb, staat er dan ook steevast een big smile op mijn gezicht en ga ik met een heel fijn gevoel weer verder. Vooral de posts in de rubriek even iets wat sommige mensen moeten horen zijn mijn favorieten en moeten jullie allemaal zeker eens gaan bekijken.

De volgende blog is die van Silke, een twintigjarige Belg, en heet Bysilke. Op haar blog vind je vooral artikels terug over haar reizen, haar gewone leventje als student en fotografie. Wat ik zo leuk vind aan de blog van Silke zijn niet alleen de prachtige foto's (want wauwie die zijn echt wel geweldig), maar ook gewoon Silke's persoonlijkheid en manier van schrijven. Allen daarheen dus! ;) 

Ook een beetje humor kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje! En daarvoor moeten we bij Laura zijn. Op Laura denkt lees je vanalles terug over haar studies, haar "bekendheid" en andere zaken die met haar dagelijkse leven te maken hebben. In Laura's schrijfsels zie je heel vaak een soort van sarcastische humor terugkomen, waar ikzelf ontzettend grote fan van ben. Daarnaast maakt de nodige zelfspot af en toe het plaatje helemaal af.

Als laatste maak ik ook nog even tijd voor een leeftijdsgenootje van mij: Dilys. Net als bij mij heeft Dilys haar blog niet echt een bepaald onderwerp, zodat er voor iedereen wel wat leuks te vinden is. Op Dilys Eikelboom -want zo heet haar blogje- komen ook de foto liefhebbers aan hun trekken, aangezien elk artikel voorzien is van hele mooie plaatjes. Ga dus maar gauw even kennismaken met deze gezellige meid!

En nu is het aan jullie! Voor een keertje is het toegestaan om geheel ongegeneerd jezelf te promoten in de comments. Vertel even wie je bent, waar je zoal over schrijft en plaats er een linkje bij naar je blog. Zo kan ik bij jullie allemaal eens komen rondsnuffelen en wat liefde rondstrooien! Ook zin om wat liefde te verspreiden? Hou je dan zeker niet in en klik even door naar de linkjes in anderen hun comments.
Nieuwe blogs ontdekken is toch altijd leuk, niet?

Daarnaast mogen jullie ook altijd wat liefde komen tonen op mijn Bloglovin' pagina hihi ;) 
Fijne Pasen nog allemaal!

Liefs,
Hanne .x

34 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, dank je wel! Op mijn blog http://perfectimperfections.be blog ik over life(style), blogtips en een vleugje nagellak. Ook al bestaat deze blog nog maar sinds begin dit jaar, toch ben ik al heel trots op mijn stukje internet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (een late) welkom in de blogwereld! En trots mag je zeker zijn hoor, wat een fijne blog! :) x

   Verwijderen
 2. Suuuuperlief dat je me hierin vermeldt, ik voel me echt vereerd <3 Ik lees jouw blog ook heel graag hoor Hanne, dus onze leesliefde is wederzijds! Ik ga ook eens de andere checken, want ik ken enkel Irma (en aangezien ik haar ook heel leuk vind, zal dat bij de andere vast ook zijn). Liefs & een fijne paasvakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aaah lief!! jij ook een fijne vakantie/blok! :)

   Verwijderen
 3. Leuk dat je dit doet! Op mijn blog http://www.justmylife.nl schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Reizen, lifestyle, fashion, beauty, fotografie etc. Een hele fijn Pasen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik blog op http://darinanykl.blogspot.com over mijn boek schrijfproces, boeken, travel en soms lifestyle! Neem gerust een kijkje en laat je inspireren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw wat leuk dat je een eigen boek hebt zeg! :D

   Verwijderen
 5. Hier lees ik er ook een aantal van! Ik heb een beautyblog met een vleugje lifestyle op www.matteandshimmer.nl

  Leuk als je komt kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn! Ik kende de blogs nog niet en ga zeker een kijkje nemen.
  Zelf blog op Pinky Creativity. Een blog met lifestyle, recepten, reviews en elke woensdag een leuke, simpele DIY.

  http://pinkycreativity.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je echt doen! Leuke blog heb je trouwens! :)

   Verwijderen
 7. Ik kende jouw blog nog niet, maar na het schrijven van mijn comment ga ik gezellig even rond neuzen!
  Http://www.Enjoythelittlepleasures.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OH MI GADDO IK STA ER GEWOON TUSSEN!!! AAAAAAAAHH ZO LIEF!!!!!! Ik kan alleen maar in hoofdletters praten geloof ik (YES!!). You made my day :) Dankjewel lieve Hanne!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha geweldig dat je er zo blij mee bent! Heel graag gedaan hoor meid :) x

   Verwijderen
 9. Ja, die blogs zijn leuk! Ik kende er eentje niet, dus jeej, nieuw leesvoer! Merci :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn inderdaad heel leuk ;) Graag gedaan hoor haha

   Verwijderen
 10. Veel links die ik kan volgen. Thanks voor een avondvullend programma Hanne.
  Ik blog sinds kort. Over wie ik ben en hoe ik in het leven sta. En hoor graag tips en suggesties. Dus kom maar op ;-)
  www.facebook.com/blogzondernaam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan haha; ik heb al eens een kijkje genomen bij jou, maar ga dat zo nog eens doen hihi x

   Verwijderen
 11. Wat leuk dat je je favoriete blogs deelt :) Op de laatste na kende ik ze allemaal. Ik ga dus even een kijkje nemen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super! Wat een leuke blog heb je trouwens Kim! :)

   Verwijderen
 12. Wat leuk dat je je favoriete blogs deelt altijd een compliment om erbij te komen staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja het was mijn bedoeling om wat liefde de wereld in te sturen ;)

   Verwijderen
 13. Dat van Brussel, was ook een hele schok voor mij. En zeer beangstigend ... Ik kende jou blog nog niet. Maar het ziet er wel echt super leuk uit :) Wat lief dat we ook onze blog mogen tonen. Je hebt ook echt leuke blogs in de bloemetjes gezet. Ik volg ze zelf ook allemaal. xx

  http://worldofideas-nl.blogspot.be

  Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje meid! Jouw blog ziet er ook heel erg fijn uit! :)

   Verwijderen
 14. Aaah ik zie dit nu pas, wat lief, dankje! En hoe bedoel je 'bekendheid', ik ben hartstikke famous hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. graag gedaan hoor! uhm ja, natuurlijk ben je hartstikke famous.... hihi

   Verwijderen
 15. Leuk dat je je favoriete bloggers deelt. Ik ben Marleen en ik blog op www.photobookfrommarleen.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik neem zo even een kijkje Marleen! :)

   Verwijderen
 16. The Beautyboulevard is een tweetalig beauty, lifestyle en fashion blog met een persoonlijke touch. Dit zijn natuurlijk de meest uiteenlopende onderwerpen, maar ze hebben allemaal een doel: meiden helpen om zich weer lekker in hun vel te voelen.
  www.thebeautyboulevard.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ik kom bij jou ook eens kijken Celine :D x

   Verwijderen
 17. Wat leuk! En ik heb enkele blogs die in de comments staan bekeken en er zitten er echt leuke tussen! Hier is de mijne voor diegene die er graag even naar kijken: https://mygirlylifeweb.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk! En ik heb enkele blogs die in de comments staan bekeken en er zitten er echt leuke tussen! Hier is de mijne voor diegene die er graag even naar kijken: https://mygirlylifeweb.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen