zondag 6 maart 2016

Glimlachlijst #10

De laatste dagen ben ik jammer genoeg nogal ziekjes, waardoor ik niet veel fut heb om vanalles te doen. Daarom ga ik het vandaag bij een heel eenvoudig artikel houden -maar wel een hele leuke-: de 10de glimlachlijst! In mijn glimlachlijsten deel ik telkens met jullie de momenten of dingen die mij de afgelopen tijd blij gemaakt hebben, een portie positiviteit speciaal voor jou! (en ook een beetje voor mij hihi)


De liedjes van Frank Sinatra

Bijles zwemmen op vrijdagavond. Niet dat ik zwemmen op zich zo geweldig vind, maar wel dat mijn leerkracht haar vrije tijd opoffert om ons te helpen. Ik ken niet veel leerkrachten die dit ook zouden doen. 

Plots een hele hoop blog inspiratie krijgen en heel gemotiveerd zijn

Stijve spieren hebben van het sporten; dat is voor mij een teken dat ik de dag ervoor goed mijn best gedaan heb

De yoga lessen die terug beginnen

Een grappig voorstel krijgen voor mijn blog -iets wat vrij ontoepasselijk was-

Nog eens een heel gezellig en leuk gesprek hebben op Facebook met Jula, mijn Poolse uitwisselingsstudent van vorig jaar. Daarnaast kreeg ik ook te horen dat ze in augustus misschien naar België komt! 

Haartjes geknipt: ik had eindelijk het gevoel dat het terug een beetje leefde en niet meer zo slapjes lag.

Mensen die mij vertellen dat ik er goed uit zie en echt vermagerd ben. Lief! 

Onder de middag een vijftal minuutjes op school op een bankje in de zon zitten en je terug helemaal opgeladen voelen.

Mini sneeuwvlokjes naar beneden zien dwarrelen tijdens de lessen esthetica en geschiedenis 

De 24uur lesmarathon: een ongelooflijke ervaring! 

Aangezien 2016 een schrikkeljaar is, kregen we in februari een extra dagje. Voor mij was het dan ook nog eens eentje waarop ik me geweldig goed voelde en heel positief was. Top gevoel! 

Eindelijk het nummer 'The Entertainer' van Scott Joplin afgewerkt hebben. Ik ben ongelooflijk trots en tevreden dat ik dit nummer nu volledig kan spelen!

Het vorige puntje leidt er ook toe dat ik eindelijk aan een nieuwe nummer kan beginnen: Due Tramonti van Ludovico Einaudi. Echt prachtig, moeten jullie allemaal eens luisteren.

Het gevoel hebben dat ik de laatste tijd precies een heeeel klein beetje liever naar school ga (laten we hopen dat dit zo blijft!)

Mijn meter die vrijdag 86 jaar werd en nog steeds goed te been is en een hele klare geest heeft. Ik zou het geweldig vinden moest ik op dezelfde manier als haar oud mogen worden. Jammer genoeg kon ik wel niet aanwezig zijn op het familiefeestje om haar verjaardag te vieren, aangezien ik me echt te ziek voelde.

's morgens een hele vriendelijke oude man tegenkomen op de trein

Tot slot nog dit prachtige, inspirerende tekstje van IrmaKen je die tijden in de winter dat je het zo koud hebt dat je je bijna niet voor kunt stellen dat je het ooit nog warm krijgt? Maar in de zomer heb je het zo warm, dat je niet weet hoe je nog af kunt koelen? Misschien is dat wel een klein beetje zoals het met onze emoties gaat: als je je verdrietig voelt, kun je soms bang zijn dat je je nooit meer gelukkig gaat voelen. En wanneer je op de toppen van blijdschap zit, kun je je niet voorstellen dat je je soms zo verdrietig voelt. Maar misschien is dat het punt: je zult weer warm worden en je zult het ook weer koud krijgen en je verdrietig voelen, maar bovenal: je zult weer gelukkig zijn.

Wat heeft jou de afgelopen week blij weten te maken?

Liefs,
Hanne .x

Volg jij me al op Bloglovin?

10 opmerkingen:

 1. Het is altijd zo fijn om jouw glimlachlijsten te lezen! Het tovert altijd een lach op mijn gezicht voor één of andere reden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is niet alleen een glimlachlijst voor jou :D Nu realiseer ik me wel wat voor leuke voorjaarsvakantie ik eigenlijk heb gehad! En esthetica? Whutte? Even googlen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi altijd leuk als ik ook andere mensen blij kan maken! Ja esthetica, hebben jullie in Nederland dat niet als vak op school?

   Verwijderen
 3. Tekst van Irma: waar, zo ongelooflijk waar. Ik geloof dat ik mezelf die vergelijking wat vaker voor moet houden. Oh, en trouwens, wat een heerlijke lijst! Die van het 'stijve spieren hebben van het sporten' had ik vandaag nog en gaf me een gevoel van power. Héérlijk is dat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! jah de tekst van Irma vond ik echt geweldig :) x

   Verwijderen