zondag 13 maart 2016

Wat ik kreeg voor mijn 17de verjaardag

Gisteren was het dan zo ver: 12 maart. Voor de meesten een doodgewone zaterdag, maar voor mij een hele speciale. Op 12 maart ben ik namelijk jarig! Ik werd alweer 17 -pfoe wat word ik oud zeg- en naast lekker eten en een leuk feestje, horen daar natuurlijk ook cadeautjes bij. Vandaag wil ik jullie graag laten zien wat ik allemaal gekregen heb. 


Laten we beginnen met misschien wel het meest speciale cadeau uit het rijtje. Deze tekening is gemaakt door mijn nonkel. Aan de hand van een foto van een paar maand geleden heeft hij gewoon met een potloodje dit geweldig kunstwerk gemaakt. Ik vind het super goed gelukt en ben er dan ook heel erg blij mee! Daarnaast kreeg ik van een vriend deze kader uit chocolade met een leuke foto van ons in. Dat gaat smaken! :) 


Ook kreeg ik twee kleurboeken voor volwassenen: eentje van Harry Potter en eentje met affirmations van Louise Hay. Super dat ik nu niet altijd eerst iets moet downloaden en afprinten voor ik kan kleuren. En ik heb ook nog eens keuze tussen twee boeken hihi. 


Dit is waarschijnlijk een van de cadeaus waar ik het meest blij mee ben. De Rimmel Kate Moss Matte Lipstick in 107. Ik wou deze echt al zooo lang en hij stond dus ook een tijdje terug vermeld in mijn wishlist. Mam had hem daar ook gespot en wist dus direct welk cadeau ze mij moest kopen. Natuurlijk heb ik hem gisterenavond gedragen toen ik wegging. De hoop complimentjes die ik erover kreeg tonen nogmaals aan wat voor prachtige kleur het wel niet is. 


Last but zéker not least is deze grote doos vol met fijne spulletjes van Hema. In de doos zitten drie schattige notitieboekjes, twee rolletjes washi-tape, een face-mask, thee, een zandlopertje, een badbloem en twee paar kousen. Ik vind alles echt super leuk, ook de doos op zich trouwens, maar de kousen zijn toch mijn favoriet. Kijk eens wat voor felle kleuren en leuke patroontjes! hihi die ga ik zeker dragen deze week ;)Naast al deze geweldige cadeautjes kreeg ik ook nog een hoop lieve kaartjes en berichtjes. 
Bedankt aan al mijn vrienden en familie om deze dag zo geweldig te maken!
Wat zou jij graag krijgen op je verjaardag?

Liefs,
Hanne .x

UPDATE:

Een beetje later dan de andere cadeautjes, maar zeker even leuk! Het one line a day meerjarendagboekje vind ik echt zo geweldig! Ook dit item stond op mijn verlanglijstje hihi. Ik heb er ondertussen al twee dagen in ingevuld. Nu is het natuurlijk maar een gewoon dagboekje, maar vanaf volgend jaar begint de pret: dan kun je elke dag terug lezen wat je het jaar daarvoor deed of twee jaar of drie etc... Daarnaast kreeg ik ook nog magnetische bladwijzertjes uit de Hema. Super handig! Wisten jullie trouwens dat dit bestond? Voor mij was het de eerste keer dat ik hoorde van dit concept.
Daarnaast kwam er ook nog een cadeautje toe met de post, uit Polen dan nog wel! Jula, mijn uitwisselingsstudent van vorig jaar, stuurde dit vriendschapsarmbandje. Zij heeft exact hetzelfde exemplaar, waardoor we dus mentaal toch een beetje dichter bij elkaar zijn. Ik vind het in ieder geval prachtig! 

17 opmerkingen:

 1. Proficiat! Wat een leuke cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat jij ook doet aan kleuren voor volwassenen :) Eerste cadeau is mooi getekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je verjaardag en wat een leuke cadeaus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh Hanne ik wist helemaal niet dat je jarig was!! Alsnog van harte gefeliciteerd meid! <3 Die tekening is echt prachtig gemaakt, een heel bijzonder cadeau :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gefeliciteerd :D , welkom bij club 17 !
  Super leuke cadeautjes :) .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Mijn moeder was 12 maart ook jarig :-) Mooie kleurboeken heb je gekregen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Okay, álles wat ik zie zou ik ook op mijn verjaardag kunnen krijgen! De tekening is echt prachtig, en echt een heel persoonlijk en origineel kado, en een HARRY POTTER KLEUR B

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Okay, ik kan niet met blogger op m'n telefoon omgaan. Oh well. Ik was nog steeds bezig met mn excitement uiten over het HARRY POTTER KLEURBOEK!! Die is echt heel awesome :) En ik hou ook echt van het one-line a day boekje. Ik zou hem best wel willen kopen, maar ik vond hem toch nét een klein beetje te duur. Nu hopen dat ik 'm op m'n verjaardag krijg, haha! :)

   Verwijderen
  2. Hihi ik ben daar ook geen held in. Jaaa het kleurboek is inderdaad echt geweldig. Hopelijk krijg je ook een boel leuke cadeautjes op je verjaardag!! :D

   Verwijderen
 8. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen, daar kun je zeker wat mee :)

  BeantwoordenVerwijderen