zondag 15 mei 2016

Bakstenen en een zelfontspanner | Fotografie

Aangezien het vandaag Pinksteren is, heb ik morgen een dagje extra weekend. Dat wil zeggen dat alles ietsje langzamer aan mag en dat ik ook eens wat tijd heb om mijn fototoestel bij de hand te pakken. Meestal neem ik foto's van voorwerpen of de natuur. Mensen komen er zelden aan te pas, laat staan dat ikzelf ooit op mijn foto's tevoorschijn kom -tenzij we in een selfie bui zijn, maar dat is dan weer een ander verhaal ;)-. En daar wou ik eens verandering in brengen. 


Bij zelfportretjes hoort natuurlijk ook een beetje poseren he! Hier en daar ging dat ook gepaard met wat gelach van mijn broer: "wa zijde gij nu aant doen?" Ah foto's trekken natuurlijk, wat anders ;)Allokes? Hoe werkt dat ding hier? 

En dan kwam plots dit ideetje in mijn hoofd op. Een foto van 'me, myself and I'. Wat je tegenwoordig al niet allemaal kan doen met een computer he! En met deze glimlach sluiten we dit experimenteel fotorondje af.
Van wat/wie neem jij het liefste foto's? 

Liefs,
Hanne .x

4 opmerkingen: