zondag 29 mei 2016

Glimlachlijst #12

Dagelijks worden we geconfronteerd met dingen die ons frustreren, bang maken, pijn doen en ga zo maar door. Moesten we ons hierop focussen, zou het leven een heel trieste bedoening zijn. Gelukkig komen er elke dag ook een hoop fijne dingen voorbij. Omdat ik mij liever daarop focus, heb ik vandaag weer een lijstje voor jullie klaar staan met momenten of dingen die de afgelopen weken mij vrolijk hebben weten maken.de winactie van Marjolein winnen

Kwasten schoonmaken vind ik echt een vreselijk taakje, maar eens ze gewassen zijn is het natuurlijk geweldig om die schone kwasten te gebruiken.

een zwangere leerkracht haar bolle buik zien groeien doorheen de weken

nieuwe spulletjes van E.L.F.

Eindelijk een notitieboek aanschaffen om mijn eigen nummers in te schrijven (heel wat handiger dan al die losse cursusblaadjes!)

super leuke dingen plannen voor deze zomer (later meer daarover)

de film Finding Neverland kijken

Autorijden, de radio luid en lekker meezingen

Mijn tuinbroek -of salopet, zoals we dat hier zeggen- terug kunnen dragen

op je eentje met de trein reizen 

De langpootmug, die op bezoek was in mijn kamer, met een beker en een blad papier rustig buiten kunnen zetten (in plaats van hem te doden of gillend pap te roepen).

Je buurjongen (van 18 jaar) 's morgens met een waterpistool in de hand naar school zien vertrekken

complimenten krijgen op m'n blog

stickers van Winnie the Pooh op mijn grafisch rekenmachine plakken

Ookal doe ik nu al een paar jaar aan snailmail, elke keer er een brief toekomt, blijf mij dat nog steeds zo geweldig blij maken!

mijn nieuwe botjes waar ik oh zo verliefd op ben


Wat heeft de afgelopen dagen een glimlach op jouw gezicht weten te toveren?

Liefs,
Hanne .x

13 opmerkingen:

 1. Hoe leuk dat je een winactie won, ben al benieuwd wat je gekregen hebt hihi :D Ik zit graag op de trein -als hij komt, tenminste-, lekker met m'n boekje! En dan ook het liefst helemaal alleen, da's zo fijn. Leuke dingetjes allemaal hoor! Maak er maar weer zo'n week van <3 Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was een doos met gezonde snacks en een gezond ontbijt in :)
   Tjah met die treinen van tegenwoordig moet je altijd opletten he... Ik snap heus wel dat ze staken, maar dan moeten ze dat wel even op tijd aankondigen...
   Nouja, we laten het ons niet humeurig krijgen he ;) liefs x

   Verwijderen
 2. Deze lijstjes blijven leuk! Net zoals jouw eigen geschreven liedjes - ik ben nog steeds onwijs nieuwsgierig naar je teksten. En oh, snailmail doe ik nu ook een tijdje en aaah, het geeft altijd een soort geluksgevoel als er eentje op de mat ligt, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ps. Heel veel succes met je examens deze maand, you can do it!! 💪

   Verwijderen
  2. Dankjewel!! :)
   Waauw wat leuk dat jij ook snailmail doet!!
   Hihi ik weet het, er zijn nog mensen benieuwd naar. Maar deze zomer krijg je misschien wel iets te horen (of dat is dan toch de bedoeling xp)

   Verwijderen
 3. alleen reizen met de trein vind ik ook erg fijn!
  sowieso schrijf je veel herkenbare dingen hier haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Soms is het echt goed om de positieve en leuke dingen van het leven te zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk dat je een winactie hebt gewonnen! Echt een blij gevoel geeft je dat als je weet hoeveel mensen er meedoen en dat jij de gelukkige bent! En huh? Bestaat er een film finding neverland? Wist ik niet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, ik was er zelf eerst ook van geschrokken. En ja die bestaat!! Moet je zeker eens kijken, hij is geweldig goed! :D

   Verwijderen
 6. Kijk, van dit soort lijstjes word ik nou blij. Vrolijke dingetjes op een rijtje. Heel tof dat je nummers schrijft, en ik heb nu zelf ook zin om een mooi notitieboekje te kopen om wat gedachtes bij te houden. En ik moest even lachen bij het gillend pap gedeelte. Ik dacht even: huh? pap als in ontbijt pap?? Dus dat je een spin ziet en denkt BRINTAAAAA (dat is een soort pap die hier wordt verkocht). Maar nu snap ik hem. Ik ben eigenlijk wel een pap roeper :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haahahaha jeetje nee, ik ben soms misschien een beetje raar, maar om nu echt ontbijt pap te staan schreeuwen; zo erg is het nog niet met mij gesteld hoor ;)

   Verwijderen