zondag 12 juni 2016

Bershka Shoplog

Hooooii!! Hehe, eventjes pauze voor mij hoor. Ik zit momenteel namelijk midden in mijn examens en moet dus een hele hoop leerstof in mijn koppie zien te krijgen. Maaaar daar gaat het nu helemaal niet over (want zoals ik al zei: PAUZE). Waar ik het dan wel over ga hebben? Wel, laatst is er hier zo een meneertje aan de deur komen bellen, en had die nou niet een grote doos met spulletjes voor mij bij zeg! Ik had namelijk nog wat nieuwe zomerkleren nodig en heb deze online bij Bershka besteld. 


Als eerste dit fleurige bloemen shirt. Vooraan lijkt alles vrij normaal, maar wanneer ik mij omdraai zie je plots de helft van mijn rug! De kruisingen op de rug geven net dat ietsje extra aan het shirt en ik vind ze dan ook echt super gaaf. Mijn bleke jeansbroek zit helemaal niet zo fijn meer en ik was dus echt aan een nieuwe toe. Deze high-waisted jegging gaat mij in de toekomst nog veel kunnen plezieren! Ik vind jeggings sowieso veel fijner dan skinny jeansbroeken, aangezien ze veel soepelder zijn en dus ook een stuk aangenamer zitten.

Ik was al een hele tijd op zoek naar een maxi rok, maar vond nooit echt een die mij beviel. Uiteindelijk ben ik dan ook eens in de maxi dress sectie gaan rondneuzen en hoo jongens, daar kwam ik dit pareltje tegen.Vorige zomer heb ik eens grondig kuis gehouden in mijn kleerkast en daarbij zijn een hoop shortjes de deur uit gevlogen. Bijgevolg moest dat hoopje uiteraard weer aangevuld worden. Een zwart shortje en een jeans shortje behoren eigenlijk tot de basic items die zo goed als iedereen in zijn kast heeft hangen, aangezien je ze met zoveel verschillende dingen kunt combineren. En dat is meteen de reden dat ook ik ze aangeschaft heb. Deze twee zijn beide ook high waisted, aangezien ik dat best aangenaam vind zitten en het daarnaast handig is wanneer je een topje of tshirt draagt dat net ietsje korter komt. 


Een andere basic die ik nog niet hangen had, was een zwart rokje. Heel simpel, maar, net zoals bij de shortjes, met heel wat verschillende dingen te combineren. 


En als laatste nog dit leuke shirt! Eerst even over de woordspeling: ik weet dat een aantal mensen hem totaal niet grappig gaan vinden, maar dat doet er helemaal niet toe. Aangezien IK hem wel geweldig vind, draag ik hem dus met veel plezier.  (nouja, mijn humor is misschien niet altijd zo fantastisch, maar goed haha),
Daarnaast is dit shirt ook de allereerste croptop die ik mij aangeschaft heb. Een aantal jaar terug wou ik al heel graag croptops dragen, maar toen had ik er niet echt het figuur voor. Aangezien ik nu een heel stuk verslankt ben + een paar high waisted broeken hangen heb, kan ik deze dus vanaf nu wel gaan dragen!
(Sorry trouwens voor de vouwen! Het moet nog even onder het ijzer, maar ik kon gewoon niet wachten om het aan jullie te tonen hihi.)

Welk item voor deze zomer wil jij nog graag aan je collectie toevoegen?

Liefs,
Hanne .x

18 opmerkingen:

 1. ah die uni-corn is echt heel erg gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, allemaal zo'n leuke items! Dat t-shirt is zo gaaf (en ja, ik vind hem ook grappig hihi). Het nadeel is wel dat crop-tops (nog) niet aan mij zijn besteed lol.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blij dat je hem ook leuk vindt! :D
   En wie weet komt dat nog wel crop-tops dragen! :) x

   Verwijderen
 3. Wat een leuke kleding! Vooral het laatste shirt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Sylvia! Ja dat is ook mijn favoriet

   Verwijderen
 4. Die highwaisted shorts zijn echt tof! Net als dat uni-corn shirt echt fantastisch! haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love the maxi dress! Dat is echt totaal iets wat ik ook zou dragen. Awesome! Nog heel veel succes met je examens ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahaha, die unicorn shirt. YES PLEASE. Daar krijgt iedereen toch een glimlach van op het gezicht :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha tjah, niet iedereen is het daar jammer genoeg mee eens van mijn vrienden. Maar zolang ik hem leuk vind... ;)

   Verwijderen
 7. Leuke aankoopjes Hanne! Mijn favoriet is de maxirok. Onlangs heb ik mijn eerste maxijurk gekocht en ik ben er ontzettend blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb mijn maxijurk nog niet aangehad (buiten het passen dan), maar ik ben er zeker van dat ik er ook veel genot van ga hebben

   Verwijderen
 8. Aah wat leuk Hanne! Ik vind dat bloemetjes topje onwijs schattig en dat shirtje met uni-corn vind ik ook heeel tof! Xx

  BeantwoordenVerwijderen