zondag 5 juni 2016

Here comes the sun | Festivalzonnebril.nl

Echt Belgisch weertje: de ene week is het geweldig warm met veel zon, om dan plots weer regenachtige en bewolkte dagen te hebben. Hoe verder we echter gaan, hoe meer we van die eerste soort gaan krijgen (hopelijk). Tijd dus om onze zomermuziek en zonnebrillen boven te halen!Tegenwoordig is een van mijn favoriete zomer liedjes 'Here Comes The Sun' van The Beatles. Wat een fantastisch nummer he! Super vrolijk en een echte meezinger. Ik ben eigenlijk vooral van dit nummer beginnen houden na het luisteren van de versie van Dodie Clark. (JULLIE MOETEN DEZE ECHT EENS HOREN MENSEN!!) Super schattig met die ukelele, toch?

Naast de zomerse djengels op de radio, kunnen we bij dit soort weer natuurlijk ook onze zonnebril niet missen. En laat ik nu net sinds afgelopen week een nieuw exemplaar in mijn brillendoos zitten hebben!
De webshop festivalzonnebril.nl is zo vriendelijk geweest om mij een bril naar keuze op te sturen, en dat is deze Slick- Tortoise Red geworden. 


Het montuur heeft een soort van donker rode vlekken, die voor een heel leuk patroon zorgen, en een gouden accent aan de bovenkant, wat het geheel compleet maakt . 
Daarnaast hebben de glazen een rozige schijn, wat de wereld er een stuk mooier uit laat zien. ;)
Alle brillen op festivalzonnebril.nl kosten slechts 14,95 euro. Ik was eerst dus wel een beetje benieuwd/bang hoe het met de kwaliteit en stevigheid zou zitten. Dit heeft mij echer verbaasd (in positieve zin he ;)). De bril voelt heel stevig aan en zal volgens mij dus nog niet zo rap aan vervanging toe zijn. 


Over de bezorging hoef je je ook helemaal geen zorgen te maken. De verzendkosten bedragen slechts 1,95 euro en binnen 1 tot 3 dagen komt het pakketje al bij je toe (hangt er een beetje van af of je in Nederland of Belgiƫ woont). De bril wordt geleverd in een kartonnen doos, die perfect door de brievenbus past. Geen problemen dus met thuis moeten blijven of je pakje in het postkantoor moeten gaan afhalen.

Zoals jullie wel al horen, ben ik enorm tevreden met mijn nieuwe aanwinst. Laat de zomer maar komen! ^-^

Wat is jullie favoriet zomers liedje?

Liefs,
Hanne .x


Dit artikel is in samenwerking met festivalzonnebril.nl

10 opmerkingen:

 1. Oohh wat een gave bril :D . Her comes the sun van the Beatles vind ik ook een zalig nummer hihi en omg Dodie Clack is superleuk!
  De laatste tijd luister ik non-stop naar Panic! In The Disco, ik ben helemaal verlieft op die band ^^.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa he!! :D Ik luister tegenwoordig niet zo vaak meeer naar Panic; zou ik nog eens moeten doen;p

   Verwijderen
 2. Ik hou van zonnebrillen (of gewone brillen) met het turtleshell motiefje op het montuur! super mooie bril :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi deze zonnebril! Ik heb niet echt een favoriet zomers liedje, maar wel een favoriete band. The 1975 :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. AAAH jaah the 1975 zijn zooo goed ♥♥

   Verwijderen
 4. Aah deze is mooi! Hij staat je ook goed! Ik heb op dit moment geen favoriete liedje, ik moet vandaag weer opzoek gaan naar nieuwe muziek voor op mijn mobiel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Romy! :) Veel succes met je zoektocht ;)

   Verwijderen
 5. Wat een leuke zonnebril, hij staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen