zondag 26 juni 2016

Mijn plannen voor de zomervakantie

Afgelopen donderdag was het dan ein-de-lijk zover: mijn laatste examen. Toen ik om 16 uur uit het lokaal, waar ik mondeling examen Nederlands had, buiten wandelde, begon mijn vakantie! Donderdag voormiddag moet ik nog even naar school om mijn resultaten te bekijken, maar volgens mij komt dat allemaal wel goed. Uiteraard heb ik al een heleboel gepland voor de komende twee maanden! Benieuwd?


Het eerste puntje is nog niet erg concreet, maar het idee is er wel. Door het kijken van deze video van Zoella, kreeg ik het idee om zelf ook eens een grote picknick te organiseren voor een paar vrienden. Niet gewoon een kleedje en een mandje met broodjes. Nee, ik zou het graag allemaal ietsje fancier hebben hihi

Zoals jullie waarschijnlijk al zullen gehoord hebben, is DE Harry Potter Exhibition de hele zomervakantie te bezoeken in Brussel! Natuurlijk ga ik er ook heen. De tickets zijn al besteld en ik kijk er super hard naar uit. Ik wil dan ook voor we gaan nog eens alle films opnieuw kijken. #EXCITED

Vroeger haatte ik op kamp gaan echt, en toch heb ik mij dit jaar ingeschreven voor een kamp. En alsof die shock nog niet groot genoeg is, ga ik ook helemaal alleen. Waarom ik plots wél zo enthousiast ben om op kamp te gaan, komt door wat voor soort kamp het is: een singer-songwriter kamp! Oefenen op songs schrijven, een nummer opnemen in een echte studio en op het einde van de week een optreden voor alle ouders. Ik kijk hier zoooo hard naar uit jongens! 

Een wegwerpcamera aanschaffen en de leukste momenten van deze zomer vastleggen. Ik vind het concept van een wegwerpcamera zo leuk, omdat je niet kan zien wat je getrokken hebt. Op die manier is elke foto die ontwikkeld wordt een grote verrassing. Daarnaast is het leuk om een paar tastbare foto's te hebben, in plaats van weer een extra mapje op je computer.

Deze zomer ga ik ook op reis! Een weekje genieten van het leven in het zuiden van Portugal. We gaan onder andere Lissabon en Sintra bezoeken. Als er iemand nog leuke plaatsjes of winkeltjes weet waar we zeker eens heen moeten, dan zijn die tips altijd welkom!

dit blijft toch wel een van mijn favoriete foto's van vorige zomer

Bloggen heeft heel wat voordelen, zo heb ik bijvoorbeeld een paar hele leuke mensen leren kennen. Ik wil graag al een tijdje eens met een paar van hen afspreken en de zomervakantie lijkt mij daar het perfecte moment voor!  Een echte blog-meetup dus.

Al sinds vorig jaar wil ik graag eens een Disney marathon doen. Gewoon een hele dag en/of nacht aan een stuk naar de leukste oude en nieuwe Disney films kijken. Ideaal als het eens wat slechter weer is! Ohja en wie graag mee wilt doen, is welkom: op m'n uppie is het natuurlijk niet zo gezellig he ;) 

Ik speelde al een tijdje met het idee, maar het kijken van Silke haar 'Smartphone Vrijwilliger' serie heeft mij echt over de streep getrokken: ik wil héél graag deze zomer iets van vrijwilligerswerk doen. Wat en waar ik dat ga doen, staat nog niet vast, maar de goesting is er zeker weten al! 

En als laatste ga ik net als vorig jaar met een paar friendsies een nachtje kamperen. Oké, niet écht kamperen: gewoon met een tent in de tuin slapen, maar voor mij heeft dat toch wel al een hoog kampeergehalte hoor. Alhoewel dat er waarschijnlijk niet veel geslapen zal worden ;)

En over al deze leuke plannen zullen er de komende maanden natuurlijk ook een hoop blogjes online komen. I'll keep you up to date!
Wat ga jij zoal doen deze zomer?

Liefs,
Hanne .x

12 opmerkingen:

 1. Wat gaaf zo'n kamp! Gaat vast super leuk worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt nu ook bambi 2 op netflix.. hij is zo leuk haha\!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha super! Zal ik onthouden voor de marathon :D

   Verwijderen
 3. Aaah meet-ups zijn zo leuk! Ik ben benieuwd wie je gaat meeten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het doorgaat, komt er sooowieso een uitgebreid verslag van online ;)

   Verwijderen
 4. Ooooh wat lief dat je me vermeldt Hanne! Zeker doen, je krijgt er echt voldoening van hihi :D Ik moet ook dringend mijn kaartjes kopen voor die Harry Potter exhibitie, wowiee. Enne, ik ga ook naar Portugal! Zondag woeeeeh :D Geniet van je vakantie <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeh super! Veel plezier daar :D
   Bedankt! jij ook :) x

   Verwijderen
 5. Er zitten zeker leuke dingen tussen op je planning, in de tuin slapen heeft ook wel wat he haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker! Als het gezelschap maar fijn is hé, dan maakt de locatie niet zoveel uit ;)

   Verwijderen
 6. Dit zijn echt leuke plannen voor de vakantie! Hopelijk kan je alles uitvoeren en vind je het leuk!

  BeantwoordenVerwijderen