zondag 24 juli 2016

2 Pilaten maskers getest + KORTINGSCODE

Hier en daar heb ik wel al eens gehoord van de befaamde zwarte black head pore strip maskers. Ik was heel benieuwd naar hoe goed deze nou echt werkten en besloot om ze zelf ook eens uit te testen. Pilaten stuurde mij een pakketje op met dit masker en ook het lip membrane masker. Ik ben benieuwd! En natuurlijk zit er ook iets leuks voor JULLIE in ;) 


BLACK HEAD PORE STRIP MASKER
Pilaten over het masker: Dit masker zorgt voor een diepe en grondige reiniging van de huid, verwijderd mee-eters, dode huidvellen en acne wanneer je het masker van je huid haalt.
Na het wassen van je gezicht, breng je -best met het kwastje- een goeie laag van het masker aan op je huid. De huid rond de ogen, lippen, wenkbrauwen en haarlijn vermijd je best. Na ongeveer 20 minuten is het masker opgedroogd en kan je het van je gezicht halen. De overblijfsels was je af met warm water en vervolgens gebruik je nog een tonic en een vochtinbrengende crème. That's it!


voor - tijdens - na

Ik heb zelf vooral zwarte puntjes op en rond mijn neus, op mijn wangen en op mijn kin. Ik was dus heel erg benieuwd wat dit zou gaan doen. Eerst even het haar achterover doen -dat willen we echt niet in het plakkerig spul hebben- en dan smeren maar! Nou wat zagen we er mooi uit zeg! Iedereen in huis heeft eens goed kunnen lachen met mijn gezicht.
Aangezien ik het niet echt gewoon ben om gezichtsmaskers te dragen, voelde het drogen wat vreemd aan: het trekt een beetje aan je gezicht. Ik heb een vrij gevoelige huid en heb dus meestal problemen met maskers e.d. Bij dit masker heb ik echter totaal geen irritaties gehad; fijn! Het was wel een beetje pijnlijk om er weer af te halen, maar dat stond ook al vermeld op het instructieblaadje.
En dan het resultaat: de verbetering is volgens mij zeker zichtbaar, maar niet àlle blackheads zijn verdwenen. Ik kan me wel voorstellen dat dat pas het geval is na een paar keer het masker te gebruiken. In ieder geval voelt mijn gezicht nu wel veel fijner en schoner aan.

LIP MEMBRANE MASKER
Pilaten over het masker: Weg met droge lippen, rimpels en lijntjes. Het is tijd voor gladde en zachte lippen, zachter dan ze ooit hebben gevoeld!
Ondanks de grote hoeveelheid Labello die ik gebruik, heb ik toch vaak last van droge lippen. Een lipmasker zou wel eens de ideale oplossing kunnen zijn.
Je moet dus het masker uit de verpakking halen en op je lippen plaatsen. Na ongeveer 20 minuten mag het roze goedje weer van je gezicht.

voor - tijdens - na
Bij het aanbrengen voelt het vrij nattig aan en ik had de hele tijd het gevoel dat het masker zo van mijn gezicht ging vallen. Niet te veel in de spiegel kijken is dus de boodschap: zo vermijd je het lachen, waardoor het masker gaat schuiven. Ook was ik niet helemaal zeker welke kant ik op mijn lippen moest hangen... oeps
Het masker deed bij mij de huid rond mijn lippen een beetje prikken, maar dat viel best wel mee. Wanneer ik het masker van mijn lippen gehaald had, schrok ik toch wel even. Wat voelen ze fijn aan, zeg! Lekker zacht en gehyrdateerd. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat. Zelf voel ik ook meer verschil bij dit masker, dan bij het zwarte. Deze zou ik zeker nog eens opnieuw in huis halen! 

KORTINGSCODE
En uiteraard heb ik ook iets voor jullie klaar staan: een kortingscode van 10%, geldig op àlle producten in de Pilaten webshop. De code is simplyhanne en deze vul je in bij het afrekenen van je bestelling.

Heb jij ooit al eens een lipmasker uitgeprobeerd?

Liefs,
Hanne .x

Dit artikel is in samenwerking met Pilaten.nl

2 opmerkingen:

 1. Wel super dat toch al vele zwarte puntjes weg zijn, ik heb hier helaas ook vaak last van!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja uiteraard! Misschien moet je ook eens zo'n masker proberen? :) x

   Verwijderen