woensdag 6 juli 2016

Blog veranderingen

Ik ben nooit echt voor de volle 100% tevreden geweest met hoe mijn blog er uit zag. Nu het vakantie is en ik zeeën van tijd heb, was het eindelijk eens tijd om daar iets aan te veranderen.



Ik ging op zoek naar blogger templates en probeerde er een paar uit, maar er was eigenlijk geen enkele bij die mij volledig tevreden kon stellen. Vaak kon je er niet zo veel aan aanpassen en ik miste daarnaast ook gewoon altijd wel iets van mijn oude lay-out. Daarom ben ik maar bij de oude gebleven. Ik heb echter wel een aantal kleine veranderingen doorgevoerd aan de hand van HTML en CSS. Lang leve online tutorials! Ik had nooit gedacht dat ik nog echt met al die codes overweg zou kunnen, maar zie hier zeg haha ;)
Voor jullie is er misschien niet zo heel veel veranderd, maar de dingen die mij het meeste stoorden, zijn aangepast. En nu kan ik eindelijk zeggen dat ik tevreden ben met hoe het er allemaal uitziet op mijn online stekkie.

Daarnaast droomde ik er ook al een tijdje van om mijn eigen domeinnaam te hebben. Niet meer het .blogspot. riedeltje in mijn URL dus, maar gewoon simply-hanne.be, klaar en duidelijk ;)
En kijk eens bovenaan jullie schermpje, dames en heren! Inderdaad, ook een eigen domeinnaam is een feit! Er waren eerst een hele hoop problemen met het aanmelden en dergelijke, maar dankzij de behulpzame mensen op de helpdesk van hostnet (de plaats waar ik mijn domeinnaam gekocht heb), is alles toch in orde gekomen! Gelukkig maar, want dat was me toch even stressen hoor.
Als het toch  nog eens voorvalt dat je niet op mijn blog geraakt, stuur me dan alsjeblieft een berichtje op twitter of via mail, zodat ik kan kijken wat er precies aan de hand is! :)

Nouja, dat was eigenlijk zo'n beetje wat ik wou vertellen. Ik ben gewoon heel blij en trots op dit alles. ^-^

Liefs,
Hanne .x

12 opmerkingen:

 1. Super! Ik kan niet wachten op de toekomst van jouw blogje! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAUW Hanne echt mega gaaf dat je een eigen domein hebt. Je blog zal echt een toekomst hebben ik wens je heel erg veel succes en heel erg veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aawh wat leuk Hanne! Fijn dat je nu tevreden bent met je plekkie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof! Ik vind het er heel goed uitzien allemaal, fijn dat je het zelf nu ook fijn vindt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf, je eigen domein! Je blog ziet er al heel mooi uit, ben nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woehoeeew, een eigen domeinnaam is cool he! Liefs :D

  BeantwoordenVerwijderen