zondag 17 juli 2016

Glimlachlijst #13

Een inleiding typen: dat is me toch altijd wat hoor! Kort samenvatten waar het artikel over zal gaan, zonder al te veel te verklappen. En dan zeker bij dit soort rubrieken: er valt niet veel meer in te leiden hé, aangezien jullie allemaal al weten wat er komen gaat. Ik bedoel maar, dit is al de dertiende keer dat ik een glimlachlijst plaats. Maar voor wie het de eerste keer is, nog even kort: de afgelopen weken zijn er een heel aantal mooie en leuke dingen gebeurd en enkele daarvan heb ik voor jullie in een lijstje gegoten! Een lief berichtje die we als klas kregen van een leerkracht die al een tijdje ziek was

 Leerkrachten die de tijd nemen om een deftig leerstofoverzicht op te stellen voor het examen van hun vak: maakt het leren een stuk eenvoudiger!

Een nieuwe fruitsoort uitproberen en deze heel erg lekker vinden: kruisbessen! (zie de foto hierboven)

Met m'n blote voeten in het gras lopen

Mondeling examen biologie dat vééél beter ging dan verwacht

Watermeloen

Zowel op de blog van Bregje als op die van mamasmetthee staan

Een volledige dag 100% enkel doen waar ik zin in heb

Omdat het in de zomer zo laat pas donker wordt en ik in de examens probeer om altijd, ook in het weekend, op tijd in bed te zitten, heb ik een hele tijd de sterren niet gezien. Toen de examens eindelijk achter de rug waren, kon ik weer langer op blijven en naar buiten staren naar de prachtige hemelverlichting <3

Selfie-time: mijn nieuw kapsel! :)
Smartschool werd gehackt door een leerling en dat vond ik best wel grappig, want oftewel zitten er heel getalenteerde mensen bij mij op school, ofwel is de beveiliging gewoon belachelijk zwak

De resultaten van mijn examens die allemaal heel erg goed zijn

Voor de eerste keer met een band mee repeteren. Zooooooo leuk!

Eindelijk een eigen domeinnaam hebben en zelf aan de hand van CSS en HTML succesvol dingen aan m'n layout veranderen

Naar de muziekwinkel gaan; honestly een van mijn favoriete winkels om in rond te lopen! 

Nieuwe snaren op mijn gitaar; ze ziet er weer prachtig uit nu

Alle lieve reacties die ik kreeg/krijg op mijn nieuwe kapsel

Pap die nu ook vakantie heeft; zijn we allemaal samen thuis ^^

Wat heeft jou de afgelopen weken zoal blij gemaakt?

Liefs,
Hanne .x

13 opmerkingen:

 1. Fijn dat het goed is afgelopen met al je examens! En watermeloen, daar werd ik de afgelopen weken ook heel erg blij van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé dit komt me bekend voor! Wat leuk dat jij dit ook al een tijdje doet. Het is fijn he? Ik vind het ook echt leuk om het zelf terug te lezen, echt een aanrader. En wat een fijne dingen staan hier ook tussen! <3 Ik vind met blote voeten in het gras lopen ook altijd zo fijn, al ben ik soms wel bang dat ik in iets viezigs ga staan of zo, hahaha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa heel erg fijn! :D Haha, nouja dan veeg je dat maar gewoon even af he ;)

   Verwijderen
 3. Watermeloeeeen! Wat super trouwens dat de resultaten van je examens goed zijn. Hoed gedaan hoor! En wat fijn dat je vader ook vakantie heeft en jullie met elkaar vakantie kunnen vieren. Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Watermeloeeeen! Wat super trouwens dat de resultaten van je examens goed zijn. Hoed gedaan hoor! En wat fijn dat je vader ook vakantie heeft en jullie met elkaar vakantie kunnen vieren. Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een inleiding schrijven is soms een echte struggle :D haha! Je nieuwe kapsel is echt mooi! Wat mij deze week gelukkig maakte:
  de thuiskomst van men kat na een bezoek en overnachting bij de DA
  Last minute solden koopjes
  Enkele dagen vrij na full time werken sinds December
  Eten, altijd ETEN :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje!! haah eten; I feel you ;p Hopelijk gaat alles goed met je kat :) x

   Verwijderen
 6. Leuke glimlachmomentjes, zeg! Mijn glimlachmomentje was vanmorgen toen ik met mijn dochter van 3,5 mee stond te dansen op muziek waar ik eigenlijk veeeeeel te oud voor ben 😄.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha geweldig! Zo zie je maar, dat er op muziek eigenlijk geen leeftijd staat he ;)

   Verwijderen