woensdag 10 augustus 2016

Blogger Recognition Award

Een paar dagen terug werd ik door lieve Laura, van Petites Histoires de Laura, genomineerd voor de Blogger Recognition Award, wat ik natuurlijk super leuk vond! (Bedankt trouwens meid). Vandaag ga ik dan ook de vragen die bij deze award horen beantwoorden en enkele andere bloggers de kans geven hetzelfde te doen.Enkele regeltjes:
Numero Uno: schrijf een post (nouja die lijkt me vrij logisch)
Twee: bedank de persoon die jou nomineerde
Drie: beschrijf jouw journey als blogger en geef advies aan andere bloggers
Et enfin: nomineer andere blogger(s)

MIJN JOURNEY
Ik ben altijd iemand geweest die houdt van creatief bezig zijn. Dit gebeurde op allerlei manieren, maar tot dan toe vooral met muziek. Aangezien ik het ook heel fijn vond om te schrijven en mijn mening over dingen te verwoorden, besloot ik daar iets mee te doen. Simply, Hanne werd geboren.
Eerst kon je hier alles in het Engels lezen, maar na een tijdje voede ik mij daar toch door gelimiteerd. Ik besloot dus maar om over te stappen naar bloggen in het Nederlands. Een keuze waar ik nog steeds geen spijt van heb! 
Na een tijdje voegde ik mij ook bij een Facebookgroep genaamd de Blogsquad. In deze groep, maar ook door het gewone bloggen, leerde ik al heel wat fijne mensen kennen. Binnenkort komt zelfs mijn allereerste meetup eraan met iemand die ik leerde kennen in de blogwereld. Hoe fijn is dat wel niet! :) 
Ik voel mij nog steeds onwijs goed in dit wereldje en hoop dat ik nog lang door kan gaan met mijn blogje. Bedankt aan iedereen die mijn artikelen leest en steeds zo lief is om te reageren. Door jullie wordt het allemaal nog leuker <3 

MIJN ADVIES
Eerlijk gezegd heb ik niet echt het gevoel dat ik al zoveel over bloggen weet, om anderen advies te gaan geven. Maarja, ik zal mijn best doen. 
Hecht belang aan de kleinere dingen: schrijffoutjes vermijden, reageren op de reacties (of toch een groot deel ervan), andere blogs bezoeken, foto's van goede belichting voorzien en ga zo maar door. Dat is ook allemaal belangrijk en wordt -in mijn ogen- niet altijd genoeg op gelet. Natuurlijk kan je wel eens een schrijffoutje maken, maar als ze je in elk artikel om de oren vliegen, is dat toch wel een afknapper voor je lezers.
Probeer daarnaast niets te forceren: ga niet schrijven over een onderwerp dat je totaal niet aanspreekt, gewoon omdat het op dat moment populair is. Lekker doen waar jij je goed bij voelt, dat komt ook nog eens het beste over bij je lezers. Bloggen blijft uiteindelijk wel iets waar je lol in moet hebben hé! 

En nu is het de beurt aan:
Nienke van Nienkes Lifestyle en Dilys van Dilys Eikelboom
Ik ben heel benieuwd naar jullie journey en advies! :) 

Hoe ben jij begonnen met bloggen?

Liefs,
Hanne .x

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je in die facebookgroep mensen hebt leren kennen en dat je ook al een bloggermeeting op de planning hebt staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaa! Ik ga er ook sws iets over schrijven eens het zover is

   Verwijderen
 2. Wat lief dat je genomineerd werd! Leuk artikel ook met een paar fijne adviezen :)!

  BeantwoordenVerwijderen