zondag 7 augustus 2016

Favorietjes van de afgelopen weken

Er zijn een heel aantal dingen waar ik de laatste tijd gek op ben en die ik graag met jullie wil delen. Aangezien ik geen volledige blogpost over elk van deze kan schrijven, besloot ik om ze gewoon te combineren. Vandaag heb ik voor jullie dus enkele van mijn favorieten van de afgelopen weken klaarstaan: van fashion en muziek tot games en tv-series.


Het eerste item zijn de sandaaltjes die ik deze zomer aangeschaft heb (je kan ze op de foto hierboven ook zien). Het is al een heel aantal jaren geleden dat ik nog eens een paar gehad heb. Ik vond niet dat mijn voeten er mooi genoeg uitzagen om er zo bloot mee te lopen. Maar ik vind dan ook niemand zijn voeten eigenlijk mooi (geef toe dat dit toch een van de lelijkste lichaamsdelen van de mens zijn). Dus waagde ik het erop en probeerde ik nog eens een zomer met sandalen. Nou, daar heb ik eeecht geen spijt van! Ze zitten super fijn en zien er best leuk uit. Ik ben er heel erg tevreden mee :)

Ik verbood mezelf altijd een nieuwe serie te beginnen, aangezien ik er nog een heel aantal moet afkijken. Er staat nog een seizoen van American Horror Story en een stuk of drie seizoenen van Once Upon A Time op mij te wachten. Toch kon ik mij niet langer inhouden: ik begon Sherlock te kijken. Op een paar weken tijd heb ik alle afleveringen gekeken en wat een gave serie is dit zeg. Ik vind het sowieso leuk als je bij een film of serie zelf ook moet nadenken en dat er een aantal plottwists in verwerkt zijn. Bij Sherlock krijg je hier een extra grote portie van. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen uitkomt!  


Me and my squad
Ook ik ben helemaal mee met de Pokémon Go rage. Samen met je vrienden op stap gaan om nieuwe Pokémon te vangen, met je broer gaan wandelen om de plaatselijke gym opnieuw over te nemen of met mensen op straat in contact komen gewoon door een spelletje. Fantastisch is dat. De jeugd komt terug in beweging haha ;) 
Het enige jammere is dat het spel je batterij zooo snel leegzuigt. Misschien moet ik toch maar eens overwegen om een powerbank aan te schaffen...
Zelf zit ik trouwens in Team Mystic (de blauwe). In welk team zitten jullie?

En natuurlijk moet er ook over muziek gesproken worden. Nederlandstalige nummers komen tegenwoordig terug steeds vaker op de radio en dat vind ik een goede zaak. Zelf ben ik de laatste tijd vooral in de ban van Tourist LeMC en de band Bazart. Beide van Vlaamse bodem brengen ze Nederlandstalige nummers, maar in een moderne stijl. Als je nog niet van hen gehoord hebt, moet je zeeeeker eens naar de nummers hieronder luisteren! Ik denk wel dat Bazart iets meer geschikt is voor de Nederlanders onder jullie, aangezien Tourist LeMC zijn nummers in het Antwerps zijn en jullie dat misschien minder makkelijk zullen begrijpen (of vergis ik mij nu?)   
Naar welke muziek heb jij de laatste tijd vooral geluisterd?

Liefs,
Hanne .x

8 opmerkingen:

 1. Oeh, leuke verzamelpost van je favorieten! Ik draag ook steeds vaker sandaaltjes, maar dat zijn zo van die dunne die niet stevig zijn helaas. De jouwe zien er echt leuk uit! Enne, ik ben team rood hihi, maar ik hou me niet echt bezig met die gyms haha. Liefs en een fijne week gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is nog zoiets leuks aan dit spel, er zijn verschillende delen en je hoeft enkel dat te doen waar je zelf zin in hebt :)

   Verwijderen
 2. Oeh euke favorieten! Ik zoek nog een nieuwe leuke serie, dus misschien moet ik daar ook aan beginnen. Jij bent er in ieder geval enthousiast over. Jeeeej, ik zit ook in team blauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, ik heb Sherlock ook pas laatst helemaal gezien en het is ZO GENIAAL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sherlock is echt geweldig! Enige nadeel is dat het zo lang duurt voordat er een nieuw seizoen wordt uitgezonden.

  Leuke sandaaltjes trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tjah, dat moeten we er maar voor over hebben zeker? En bedankt! :D

   Verwijderen