woensdag 31 augustus 2016

Glimlachlijst #14

Twee maanden zijn voorbij gevlogen waardoor september nu voor de deur staat. Morgen beginnen alle Belgische middelbare school studenten, waaronder dus ook ik, aan het nieuwe schooljaar. Ik heb enorm veel zin om opnieuw elke dag door te brengen met mijn vrienden en om bepaalde interessante vakken opnieuw te hebben. Natuurlijk is er ook een hoop waar ik tegenop kijk, zoals de hopen werk en bepaalde saaie lessen. Om dat even te kunnen vergeten, gaan we vandaag lekker positief doen en alle fijne dingen van de afgelopen weken in een lijstje gieten. Tijd voor Glimlachlijst #14!


Op reis met mensen uit andere landen praten over hun land en de verschillen tussen onze culturen.

Na een week terug in mijn eigen bedje slapen

De hond van mijn grootmoeder; wat een schatje is dat 

Pokémon Go spelen

Helemaal verliefd zijn op mijn maxi-dress. Ik voel me net een prinses als ik die aanheb hihi

Een stuk van Nienke's verhaal mógen proeflezen

Emoties losmaken bij mensen door iets voor hen te zingen

Erg trots zijn telkens een Belg een medaille won op de Olympische Spelen

Naar kerstmuziek luisteren (hoezo ik ben te vroeg?)

Hoe leuk ik de Harry Potter films blijf vinden (ondanks dat ik ze al meermaals gezien heb) 

Het allerschattigste dwerghamstertje zien zitten in de dierenwinkel

Voor het eerst watermeloen ijs eten (aanrader!)

Dat Gent opnieuw meedoet aan dit geweldige project: 6 piano's verdeeld over de stad, waar iedereen die wil iets op mag spelen

Naar de Harry Potter Exhibition gaan

Een aantal leuke spulletjes vinden in de IKEA om mijn kamer verder mee in te richten

Heel onverwachts ergens een soort van optreden geven en daar super lieve reacties op krijgen

Aan iedereen die deze week terug aan het nieuwe schooljaar begint: veel succes! :)
Wat heeft jou de afgelopen dagen zoal blij weten maken?

Liefs,
Hanne .x

4 opmerkingen:

  1. Een beetje laat, maar wat een fijne glimlachlijst weer! Ik begin zelf altijd te glimlachen als ik ze lees. En wat lief dat je mij ook vermeld heb. En trouwens: ik heb alleen nog maar de eerste harry potter film gezien, omdat ik de rest nog als een fijn vooruitzicht wil hebben, maar als ik zo lees dat jij ze leuk blijft vinden na herkijken is dat helemaal nergens voor nodig :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dankje! :) Geniet er maar van; die eerste keer is altijd extra magisch

      Verwijderen