zondag 21 augustus 2016

Zenuwen alom: ik ga op kamp!

Vandaag is het de grote dag: de dag waar ik al lang naar uitkijk, maar toch ook een beetje bang voor ben. Ik vertrek vandaag namelijk op kamp! Mijn valies en gitaar staan klaar om te vertrekken, dus is het nu even tijd om al de zenuwen en hersenspinsels van mij af te schrijven.


Het is al een hele tijd geleden dat ik nog eens op kamp geweest ben. Vroeger ging ik wel eens op sportkamp, maar dat was niet echt iets wat ik leuk vond (en dat is nog héél zacht uitgedrukt). Ik maakte mij maanden op voorhand al onnodige zorgen over allerlei stommiteiten, zoals 'Wat als ik gestoken word door een bij?' of 'Wat als ik niet bij mijn vrienden in de groep zit?' Jeetje wat heb ik een hoop slaap gelaten in het verleden voor kampen. En toch ga ik nu opnieuw op kamp. Je kan je wel al voorstellen dat mijn ouders even schrokken bij het horen van dit nieuws. Ik heb echter de afgelopen maanden wonder boven wonder hier niet van wakker gelegen, wat al een goed begin is ;)
Daarnaast denk ik ook dat ik het allemaal een stuk leuker ga vinden dan vroeger: sporten was nooit echt mijn ding, maar muziek is iets waar ik onwijs veel van hou. Een singer-songwriter kamp lijkt dus wel iets voor mij. Als ik het niet zo naar mijn zin heb daar, kan ik overdag toch nog steeds bezig zijn met iets wat ik super leuk vind.
Om het allemaal nog wat enger te maken ga ik ook helemaal op mijn uppie, aangezien ik niemand vond die met mij dit kamp wou doen. Nu alleen maar hopen dat daar nog mensen alleen zijn en ik snel een paar vrienden maak.

De kriebels in de buik beginnen nu wel stilletjes te komen. Gezonde zenuwen noemen ze dat zeker? Hopelijk verdwijnen die snel als ik aan het autorijden ben met een lekker muziekje op (de perfecte afleiding). Het plan is namelijk dat ik zelf naar kamp rijd, omdat dat wel een goede oefening is voor deze leerling.
Volgende week horen jullie sowieso hoe het geweest is. Daarnaast gaan jullie misschien ook voor het eerst een nummer van mij horen. Deze week gaan we namelijk ook een opname maken van een nummer dat we zelf geschreven hebben. Hoe gaaf is dat wel niet!

Wie wil mag mij trouwens altijd een kaartje sturen op volgend adres (maar wacht misschien niet te lang, anders komt het pas toe wanneer ik al weer thuis ben)

Hanne Verleysen
Singer-Songwriter
Provinciaal Vormingscentrum
Smekenstraat 61
2390 Oostmalle
België

Liefs,
Hanne .x

3 opmerkingen:

  1. Heeeel veel plezier lieve Hanne! Je gaat een superfijne tijd hebben <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel plezier! Het gaat vast goed komen :)

    BeantwoordenVerwijderen