zondag 11 september 2016

Een bezig bijtje

De afgelopen tijd is het bloggen er een beetje bij ingeschoten (zoals jullie wel zullen gemerkt hebben) aangezien ik enorm druk bezig ben geweest. Dat wil ook zeggen dat ik heel wat te vertellen heb: van het begin van het nieuwe schooljaar tot mijn eerste echte optreden!

School is nu iets langer dan een week terug bezig en het voelt alsof we nooit weg zijn geweest. De toetsen en taken zijn weer een feit en ook aan het vroege opstaan moet ik nu geloven. Maar hé, het is ook super fijn om weer elke dag bij mijn vrienden te zijn. Ik heb door hen al een paar prachtige dagen achter de rug dit schooljaar. Daarnaast ben ik ook vol vreugde teruggekeerd naar mijn favoriete vakken. Het grootste deel van mijn leerkrachten zijn dezelfde gebleven als vorig jaar, net zoals ik nog met dezelfde mensen in de klas zit. Persoonlijk vind ik dat een enorm voordeel: we kennen elkaar allemaal al en zijn dus ook iets meer op ons gemak.


In mijn vrije tijd stonden er de laatste weken een héleboel repetities op het programma. Vorig week vrijdag heb ik namelijk voor het eerst echt opgetreden in een tent voor een toch al behoorlijke groep publiek. Het verliep allemaal super goed, waardoor ik dus -zoals je wel begrijpt- op wolkjes liep. 
Vandaag staat er weer een optreden op het programma. Aangezien dit allemaal andere nummers zijn én het met een andere band is, moest ook hiervoor heel wat gerepeteerd worden. Maar mij hoor je niet klagen hoor! Ookal is het erg druk de laatste tijd, ik vind het fantastisch om zoveel bezig te kunnen zijn met hetgeen dat ik het allerliefste doe en waar ik zo gelukkig van word.


Terwijl ik dit bericht aan het typen ben, staat mijn Christmas spotify afspeellijst trouwens op de achtergrond te spelen. Een beetje vroeg? Nee joh! Ik ben echt dol op Kerst en ben vanaf augustus/september dus ook altijd al in de kerststemming te vinden. Mijn vrienden komen soms een beetje gek van al mijn gedoe hihi oeps. Wie van jullie is net zoals mij? (ik kan toch niet de enige zijn hé). En welke kerstliedjes zijn momenteel jouw favoriet?

Liefs,
Hanne .x

Foto credits: Hugo Leenaerts

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's van jou! Echt heel cool, die optredens, veel plezier er nog mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat cooooll! Je eerste echte optreden, super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé! Je hoort er vast nog wel van in mijn volgende brief haha

   Verwijderen
 3. Zalig seg! En wat een prachtige foto's, je ziet je echt genieten :) .

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik was dat dan ook met volle teugen aan het doen :)

   Verwijderen
 4. Dit is voor mij de eerste keer dat ik op deze pagina ben, maar hé wat een leuke blog! Dat wilde ik even zeggen, en oja, je bent zeker niet de enige die al ''veel te vroeg'' naar kerstliedjes luistert ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel Maria! Blij dat ik niet de enige ben hihi ;)

   Verwijderen