zondag 2 oktober 2016

Sneakers met een elegante touch

Joehoe, de herfst is eindelijk in het land! Zoals de meesten onder jullie nu wel al zullen weten, zijn de herfst en de winter absoluut mijn favoriete seizoenen van het jaar. Dit komt onder andere door het weer, de feestdagen en de gezelligheid. Maar naast al deze geweldige dingen is er nog een belangrijke factor die meespeelt: fashion. Persoonlijk voel ik veel meer voor herfst- en winterkledij, dan voor die van de zomer. Dikke truien en sjaals verkies ik meteen boven tshirts en topjes. Zo ben ik ook een grotere fan van laarzen dan van ballerinas. En laat ik nu net een nieuw paar aangeschaft hebben dat ik jullie heel graag wil laten zien! 


Mijn oude zwarte botjes heb ik immens veel gedragen. Ze waren absoluut geweldig, maar aan elk mooi verhaal komt een einde: ze waren echt dringend aan vervanging toe. Dus ging ik op schoenenjacht. Tegen alle verwachtingen in kwam ik al vrij snel een paar tegen dat mij enorm beviel. Het feit dat ze zo anders zijn dan andere, zorgde ervoor dat ik deze mee naar huis nam.


Ik ben over het algemeen niet zo'n fan van lange laarzen. Aangezien ik nogal brede kuiten heb, is het sowieso moeilijk voor mij om in deze categorie iets te vinden dat echt aangenaam zit. Daarom ga ik de laatste jaren elke winter standaard voor enkellaarsjes. Deze zijn van het merk 22 Octobre de Strelli, waar ik eigenlijk nog nooit van gehoord had. Nouja, het kan nooit kwaad om eens iets nieuws uit te proberen hé.


Door het sneaker-uiterlijk zijn deze schoenen prima geschikt om mee naar school te gaan. Daarnaast zorgen de hakken ook voor een ietwat elegante touch, zodat je ze ook gewoon aankan naar iets deftigere gelegenheden. 2 in 1, ideaal toch? ;) Ik ben in ieder geval super blij met deze nieuwe aanwinst!

Zijn jullie al op zoek gegaan naar schoenen voor deze herfst en winter?

Liefs,
Hanne .x

4 opmerkingen:

 1. Oooh, die schoenen zijn echt zoo leuk! Ik denk er ook over na om ooit (met de nadruk op ooit) zoiets te kopen, maar ik ben al lang en met hak nog langer:) Dus ja, ik weet het nog niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat zijn prachtige schoenen! Ik ben nog op zoek naar een paar, sinds dat mijn oude schoenen het nu ook begeven hebben... Ik ben al op jacht geweest - maar tevergeefs! Het zou aangenamer zijn, moesten ze eens wat meer schoenen in mijn maat hebben. Blijven zoeken, denk ik dan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thank yoou! Ja ik ken da probleem, ik voel mij ook altijd benadeeld als ik zie dat er zoveel minder keuze is. Succes nog!! x

   Verwijderen