zondag 6 november 2016

Favorietjes van de afgelopen weken #2

Het is al weer even geleden dat ik voor het laatst mijn favorieten van het moment met jullie deelde. Vandaag dus weer een viertal dingen waar ik de laatste tijd helemaal gek van ben!


Nadat Dilys op haar blog geschreven had over de Turkish Apple thee van Pickwick, was ik zelf erg benieuwd. Zoals ze zelf echter al vermeld had, is de thee niet zo makkelijk verkrijgbaar. Gelukkig vond ik hem al snel terug in de rekken van de Makro.
Sinds die dag drink ik eerlijk gezegd eigenlijk bijna niets anders meer dan deze heerlijke thee. Zeker eens het proberen waard! :D

Niall Horan, die vroeger tot de band One Direction behoorde, heeft een dikke maand geleden zijn eerste solo nummer uitgebracht: This Town. Een prachtige stem, fantastisch mooie tekst en een heerlijk zachte melodie: alles voor een top hit. Het nummer staat hier heel vaak op en daarnaast speel ik het tegenwoordig ook zelf. Ik heb wel even moeten oefenen op het gitaar-spel, maar nu het in mijn vingers zit, speel ik het bijna dagelijks mét veel plezier.

Willy's en Marjetten is iets dat de Nederlanders onder jullie waarschijnlijk niet zullen kennen. Het is een televisie-serie die zo'n 10 jaar geleden te zien was op de Beglische zender Eén. Ik had er nog nooit naar gekeken, maar aangezien enkele van mijn klasgenootjes er helemaal weg van zijn, heb ik onder lichte groepsdruk ook maar eens de eerste aflevering gekeken. En ja, ook ik was verkocht. Daarom besloten we deze vakantie samen te komen en een heuse marathon te houden. Lachen geblazen! Als je nieuwsgierig bent, kan je zelf altijd eens een kijkje nemen op YouTube, waar alle aflevering gratis te bekijken zijn.

Heb ik het jullie al verteld? Waarschijnlijk wel, maar ik ga het blijven zeggen: de lipliners van Essence zijn een godsgeschenk. Een prachtige matte kleur, die niet afgaat wanneer je eet of drinkt en dat voor maar 0,99 euro per stuk: yes please! Zelf heb ik de kleurtjes 06 Satin Mauve, 11 In The Nude en 14 Femme Fatale, maar die collectie zal in de toekomst waarschijnlijk nog uitgebreid worden met de andere leuke kleurtjes.

Van welke muziek zijn jullie de laatste tijd helemaal weg? 

Veel liefs,
Hanne .x

7 opmerkingen:

 1. Ik heb helemaal fan van de nieuwe nummers van Teske ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wooow ik wist niet dat Teske ook muzikante was? :o Ga ik toch even een kijkje naar nemen hoor haha

   Verwijderen
 2. Ik heb helemaal fan van de nieuwe nummers van Teske ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha Willy's en Marietten zijn zalig hé, ik vind dat hilaaaaaarisch! Enne die thee wil ik ook echt kunnen vinden, helaas geen Makro in de buurt -denk ik-. Blijft uitkijken dus ;) Hihi ik krijg net een melding dat je op dit moment op mijn blog een reactie zette, haha. Toevallig :D Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha telepathie of hoe noemen ze dat ;) Misschien kan je die thee ergens online bestellen als je hem eecht nergens kan vinden?

   Verwijderen
 4. Turkish apple is inderdaad super lekker ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi net als die andere herfst thee die jij me opstuurde!

   Verwijderen