woensdag 9 november 2016

[AFGELOPEN] WIN! Een hangmat of hangstoel van Tropilex

Vandaag heb ik wel een heel leuk artikel voor jullie klaar staan! Aangezien jullie mij altijd zo enorm steunen, is het dringend tijd dat ik nog eens iets terug doe hé. En op welke manier kan ik dat beter doen, dan door iets weg te geven?


Hé wat is het druk de laatste tijd zeg! Gelukkig heb ik er nu een weekje vakantie opzitten om even uit te rusten. Ja, ik heb er nog eens goed van genoten, want het was mijn aller laatste herfstvakantie snif!

En uitrusten is precies wat je ook kunt doen met hetgeen ik vandaag weg ga geven.
In samenwerking met Tropilex mag ik namelijk een van jullie blij maken met een hangmat of hangstoel. Hoe gaaf is dat!
Het lijkt misschien niet de juiste periode, aangezien het buiten heel wat kouder wordt, maar je kan gerust ook binnen je nieuwe aanwinst ophangen hoor. En wanneer het weer wat warmer wordt, verhuis je hem gewoon lekker naar de zonnige tuin. ;)

Wat moet je doen om kans te maken op een hangmat of hangstoel naar keuze:
Wat kan je doen om extra kans te maken:
Je kan meedoen t.e.m. zaterdag 19 november. Op 20 november zal de winnaar gecontacteerd worden.
Als de winnaar na 2 dagen niet gereageerd heeft, zal er iemand anders gekozen worden. Hou dus zeker je mailbox in de gaten! 

Veel succes allemaal! :)

Liefs,
Hanne .x
Dit artikel is in samenwerking met Tropilex

15 opmerkingen:

 1. Woooow, zo tof! Ik wil echt ontzettend graag meedoen, hoe leuk dat je deze winactie doet :) Ik volgde je al op Twitter, jeej, hihi. Nu m'n vriend en ik binnenkort (aaargh, stress hihi) ons eigen stekje hebben, is dit iets wat er pérfect kan passen voor in de zomer! Ben super benieuwd en ik duim alvast heel erg :D je kan me bereiken via bysilke@hotmail.com! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk dat je meedoet!! Veel succes :D

   Verwijderen
 2. Aah superleuk Hanne! Ik volg je al op bloglovin en mijn email is veerle-maris-fiev@hotmail.com :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik doe graag mee met je winactie! ^^ Ik volgde je al op bloglovin! Mijn email is marshavw@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig zijn ze he! Ik mag er zelf ook eentje weggeven, maar ik zou er zelf ook graag eentje willen, dus ik doe graag mee. De leukste vind ik de Tropical Raspberry Lounge Hangstoel . Ik heb alle stapjes gedaan. (Twitter @paramara1982,BL Tamara TS)
  paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, ik loot graag mee!
  Zo'n hangmat volgend zomer in de tuin lijkt me wel wat.
  Ik volg op Bloglovin en twitter.
  En op twitter heb ik de gevraagde zin getweet.
  Nu maar duimen.....
  Fijne avond en groeten, Grete Karina

  e-mail: gretekarina@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whieee wat een leuke winactie! IK HOU ZOVEEL VAN HANGMATTEN :D
  Heb alles gedaan (+ de extra dingen ^^)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi ik vind hangmatten ook geweldig! ;p Veel succes! x

   Verwijderen
 7. Wha, super graag waag ik een kansje! Een hangmat lijkt mij echt heerlijk!
  Volg op Bloglovin' (geliked en gesaved) en op twitter (getweet) onder (@)TurtleBookwurm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vraagje, als ik zo met Google-account reageer kun je dan mijn emailadres zien?

   Verwijderen
  2. Nee, dat niet; maar als je niet graag je emailadres hier plaatst, kan ik je ook altijd op twitter contacteren hé ;)

   Verwijderen