zondag 15 januari 2017

4 dingen die je nog niet over mij wist

Een tijdje terug verscheen op Silke haar blog een artikel genaamd '5 dingen die je nog niet over mij wist'. Terwijl ik het las, besefte ik plots dat hier gewoon hetzelfde gaande is: ik zit elke week tegen jullie aan te kletsen over vanalles en nog wat, terwijl er heel wat mensen onder jullie zijn die mij eigenlijk totaal niet kennen! Dringend tijd dus om eens wat meer over mezelf te vertellen. 


1. JANUARI IS EEN VRESELIJKE MAAND
Januari is de eerste maand van het nieuwe jaar en gaat dan ook gepaard met een overvloed aan nieuwjaarswensen. Oké, dat je je familie op nieuwjaarsdag het beste wenst voor het nieuwe jaar en op een nieuwjaarsreceptie even rondgaat, is heel normaal. Maar om dan ook de rest van de maand iedereen die je bijvoorbeeld tegenkomt in de winkel en ook maar een beetje kent drie zoenen te gaan geven, vind ik toch een tikkeltje overdreven en zelfs vrij vervelend. Wat een stomme gewoonte zeg ;)

2. KAAS MAAR GEEN KAASSAUS
Ik ben echt dol op kaas: als hapje, als broodbeleg, op mijn pizza, bij de spaghetti en ga zo maar door. Met een stukje kaas kan je mij altijd blij maken. Er is echter één vorm waarin ik gek genoeg helemaal niet moet weten van kaas, en dat is kaassaus. Ik weet niet waarom, maar ik heb het befaamde gerecht 'macaroni met ham en kaas' nooit gemogen. 

3. REGEN IS HELEMAAL ZO ERG NIET
Heel wat mensen lopen te zeuren wanneer er nattigheid uit de lucht valt, en dat valt in ons Belgenlandje wel erg vaak voor. Zelf heb ik hier echter helemaal geen problemen mee. Natuurlijk vind ik het fijner om het zonnetje op mijn gezicht te voelen, maar een beetje regen nu en dan kan toch ook geen kwaad. 
Ooit las ik ergens dat je de dingen die je niet kunt veranderen moet aanvaarden en er gewoon het beste van moet proberen maken. En hier valt dus uiteraard ook het weer onder! 

4. JEROEN MEUS BRENGT MIJ TOT RUST
Wanneer ik wat tijd over heb (meestal op zondagavond) zet ik mij soms wel eens voor de tv om naar Jeroen Meus' Dagelijkse Kost te kijken. Niet zozeer om te leren koken of ideeën op te doen voor nieuwe receptjes, maar gewoon omdat ik er helemaal rustig van word. Of het nu zijn stem en uitstraling, zijn manier van koken of zijn huiselijk decor is; ik weet het niet. Ik weet alleen dat ik Jeroen Meus een onwijs leuke vent vind en oprecht geniet van zijn programma.
(voor de Nederlanders onder jullie: Jeroen Meus is een bekende Belgische tv-kok)

Wat voor gekke dingen weet ik nog niet over jou? 

Liefs,
Hanne .x

4 opmerkingen:

 1. Haha je weet eigenlijk niet over mij, dus ik zou je miljoenen dingen kunnen zeggen! ;)

  Maar leuke weetjes, vooral dat van die kaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, wat lief dat je me vermeldde, hihi, leuk om te lezen dit :D Want inderdaad, ik volg je nu al een hele tijd, maar ik had nooit geweten dat je geen kaassaus mocht ;) Wel grappig eigenlijk! Jeroen Meus heeft inderdaad echt wel een kalmerende invloed, haha, maar tegelijk maakt hij me ook steeds hongerig. Fijne week Hanne! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tjah die honger neem ik er dan maar bij hihi ;)
   Jij ook een hele fijne week Silke! x

   Verwijderen