zondag 22 januari 2017

Wishlist 2017 | deel 1

Net zoals vorige jaren, heb ik ook een wishlist opgesteld voor 2017. Zo'n lijstje is in het verleden al dikwijls heel handig gebleken, zowel voor mezelf als voor vrienden en familie. Dit jaar ga ik het zelf vooral raadplegen wanneer het tijd is voor een beloning. Mijn vrienden en familie (hello there) gebruiken het dan weer wanneer ik jarig ben of Kerstmis eraan komt, en het dus cadeautjes-tijd is. Al vrees ik er wel voor dat er ooit eens een dag gaat komen dat ik bepaalde cadeautjes dubbel ga krijgen haha.


Ik probeer steeds meer zelf te koken. Dit gebeurt vaak aan de hand van online recepten, maar eerlijk gezegd kook ik toch liever uit een echt kookboek. Aangezien ik ook steeds meer vegetarisch (soms ook veganistisch) eet, staat een kookboek van dit soort dus sowieso op mijn lijstje. Ik heb al wat rondgekeken en vind momenteel voornamelijk Deliciously Ella Every Day er super interessant uitzien, aangezien ik vaker recepten van Ella raadpleeg op haar blog en dit boek voornamelijk makkelijk en snelle gerechtjes bevat (en tijd soms zo onwijs moeilijk te vinden is). Maar ook Eat Smart en Vegalicious zijn boeken die ik overweeg. 

Tote Bags, je ziet ze tegenwoordig overal en ja, ook ik ben fan van de stoffen tassen met leuke prints. Ook hier ben ik er nog niet uit welke ik nou precies wil, maar een Harry Potter of muziek gerelateerde opdruk valt altijd wel in de smaak. ;)

Ik ben heel vaak bezig met muziek en zoals sommigen onder jullie al weten schrijf ik ook mijn eigen nummers. Ik wil deze al lange tijd graag eens opnemen, maar wanneer ik dat probeer met het materiaal dat ik momenteel voorhanden heb, is de kwaliteit niet goed genoeg. Het wordt dus wel eens tijd om spulletjes aan te schaffen waarmee ik kwaliteitsvol op kan nemen!

De volgende is heel wat duurder dan de andere dingen in dit lijstje, maar ik vind hem zó leuk, dat hij niet kon ontbreken. Ik heb het over de HP Sprocket. Het is een soort draagbaar mini printertje, dat je kan verbinden met je smartphone om zo je foto's meteen af te printen met geweldige kwaliteit. Het resultaat doet mij een beetje denken aan polaroids.

Aangezien ik nu toch heel wat meer water drink, wordt het eens tijd om nieuwe waterfles aan te schaffen. Het is heel wat beter voor het milieu én het ziet er ook gewoon super leuk uit! Waar ik precies een ga vinden met een leuke print of tekst op, is nog niet helemaal duidelijk. Tips dus altijd welkom! ;)

Als laatste puntje heb ik een nieuwe sport outfit op mijn lijstje staan.  Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst nog eens activewear aangeschaft heb. Voor een homeworkout is het nou niet echt belangrijk wat je aanhebt (alhoewel een leuke outfit volgens mij wel motiverend kan zijn), maar wanneer ik ga hardlopen of naar de yogales ga maakt het toch wel uit.
Een leuke legging is eigenlijk hetgeen waar ik het meeste nood aan heb. Momenteel heb ik maar één lange broek om te sporten. Deze moet uiteraard ook gewassen worden, waardoor ik soms zonder zit.

Wat staat er op jouw wishlist voor het nieuwe jaar?

Liefs,
Hanne .x

2 opmerkingen:

 1. Een waterfles is echt heel handig & ik ben nog steeds blij dat ik er ooit eentje kreeg! Gebruik hem dan ook elke dag, een heel stuk beter dan het telkens wegwerpen van een flesje dus! Leuk lijstje heb je gemaakt (en terecht dat je jezelf ook gaat belonen!). Enne, Eat Smart staat ook op mijn lijstje! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hé wat toevallig! :D
   Weet je misschien ook nog van waar jouw waterfles komt?

   Verwijderen