zondag 29 januari 2017

Wishlist | deel 2: beauty en skincare

Vorige week deelde ik met jullie het eerste stukje van mijn wishlist voor 2017. Het zal sommigen misschien opgevallen zijn dat op dat lijstje niets van beauty of skincare producten stond. De reden daarvoor is dat ik deze in een aparte wishlist samengezet heb. En uiteraard ga ik ook die met jullie delen! ;) 


Net als de vorige jaren, kunnen ook in 2017 bathbombs en bruisballen niet ontbreken! Een heerlijk warm bad nemen is en blijft toch een van mijn favoriete manieren om te ontspannen. Lush is op dit vlak waarschijnlijk het meest gekende merk, maar ook van watmaaktjemooi.nl en Aromaesti zou ik graag eens enkele producten uitproberen. 

Momenteel gebruik ik op vlak van skincare enkel een Nivea dagcréme. Het is een fantastisch product, maar soms heb ik toch het gevoel dat het niet voldoende is. Daarom dat ik dus denk aan een kleine uitbreiding. Van de skincare producten van het budgetmerk E.L.F. heb ik al heel wat positiefs gehoord, dus zou ik graag daar eens enkele van uitproberen.

Het merk Burt's Bees, dat bekend staat om zijn geweldige lippenbalsems, heeft nu ook zijn eigen lipsticks uitgebracht: hydraterend en met een mooi kleurtje. Niomi Smart was er laaiend enthousiast over, waardoor ik best wel nieuwsgierig geworden ben!

Wie mij al even volgt, weet ondertussen wel al dat ik dol ben op matte lippen. Ondanks dit feit, heb ik nog nooit een liquid lipstick uitgeprobeerd, wat tegenwoordig toch ongelooflijk populair is. Daarom wordt het dit jaar dringend tijd om eens de Soft Matte Lip Cream van NYX, de Matte Quick Dry Tarteist van Tarte Cosmetics of de Sleek Matte Me Lip Cream aan te schaffen. 

Ik heb heel gevoelig haar dat snel beschadigd raakt of afbreekt. Extra voorzichtig zijn, kan dus zeker geen kwaad. Daarom lijkt het mij verstandig om net zoals heel wat van mijn vrienden een Invisibobble aan te schaffen. Dit is een soort haarelastiek die heel wat voordelen met zich meebrengt: voorkomt hoofdpijn, is beter voor je haar en er zit geen rare knik in je haar wanneer je het elastiekje eruit haalt.

En om af te sluiten, tjah hoe kan het ook anders, een oogschaduw palette: Fortune Favours The Brave van Makeup Revolution. Het palette werd ontworpen door Jane Cunningham, een Britse beauty blogger, en bevat maar liefst 30 prachtige kleurtjes! De reviews die ik tot nu toe gezien heb, lijken alvast veelbelovend.

Wat staat er op jullie beauty-wishlist voor 2017?

Liefs,
Hanne .x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen