woensdag 15 februari 2017

Favorietjes van de afgelopen weken #3

Hé wat een mooi weertje is het de laatste dagen! Iets waar we met volle teugen van moeten genieten (voor zolang het nog duurt ;)). Gelukkig zijn er naast het weer nog andere fijne dingen om van te genieten. Vandaag heb ik weer een lijstje voor jullie klaarstaan met een 3 tal dingen waar ik de afgelopen weken helemaal weg van was(/ben).


Na een jaar wachten is eindelijk een nieuw seizoen van de onwijs leuke serie De Mol begonnen! Hoera! In Nederland is het al enkele weken bezig, waardoor ik dus regelmatig wel berichten  zie voorbijkomen hierover, die mij steeds benieuwder maakten naar het nieuwe Belgische seizoen. Het is niet alleen een leuk programma op zich om naar te kijken, maar daarnaast is het ook fantastisch om zelf op zoek te gaan naar wie nu de mol zou kunnen zijn en met vrienden theorieën te vergelijken. Volgen jullie De Mol?

Zoals op radiozender Studio Brussel de jaarlijkse gewoonte is, was er ook in 2016 op oudejaarsdag een nieuwe editie van De Tijdloze te horen: een lijst met de honderd beste nummers aller tijden, gekozen door de luisteraars. Dit jaar luisterde ik voor het eerst en aangezien ik er echt van genoten had, besloot ik de lijst achteraf nog eens door te nemen en mijn favorieten op te slaan in een aparte Spotify-playlist. Sindsdien luister ik deze selectie echt heel vaak opnieuw! Er zitten een aantal nummers tussen die ik al kende, maar ook een aantal die ik nog nooit gehoord had. Ze hebben echter allemaal eeniets gemeen: het zijn stuk voor stuk fantastische nummers. (Wie benieuwd is kan >hier< klikken om zelf eens naar mijn lijstje te luisteren, of gewoon hieronder even kijken!)Ontbijtjes die je de avond op voorhand al klaar kan maken zijn altijd wel handig. Een van de eenvoudigste (én gezonde!) zijn smoothies. Tegenwoordig ben ik helemaal weg van deze bessen-banaan variant! Het is eerst en vooral een kei vullend ontbijt, waar je makkelijk tot 's middags mee verder kan. Daarnaast heb ik de meeste ingrediënten altijd wel liggen thuis, wat zeer handig is. En ten slotte is het gewoon onwijs lekker, wat zeker niet onbelangrijk is ;)
Ik laat trouwens vaak iets van de ingrediënten weg (zoals de avocado) of maak een beetje minder klaar, aangezien het soms net iets té vullend kan zijn.
Wat is jouw favoriete ontbijtje?

Liefs,
Hanne .x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen