woensdag 8 februari 2017

Glimlachlijst #16

De maand januari was qua actualiteit op wereldvlak niet al te positief. Maar aangezien we ons leven daar niet door mogen laten bepalen, blijf ik gewoon fijne momentjes verzamelen om deze dan in een Glimlachlijst te gieten en hier met jullie te delen. Hier komt #16, vol blijheid en positiviteit! 


Rondlopen in Piano's Maene Ruiselede (=heaven!)

Voor het eerst scampi diabolique maken, wat vrij goed gelukt is #mjam

mijn plan en hernieuwde motivatie om gezonder te gaan leven

naar de tijdloze van Studio Brussel luisteren

het initiatief ECOSIA search

Mijn nieuwe piano! :D

Volle maan

De eerste sneeuw van het jaar

Dankzij de SID-in beurs een duidelijker beeld hebben van wat ik volgend jaar wil gaan doen

Een man die doodleuk met zijn hondje in een grote winkeltas de trein opstapt

Een vrije dag hebben op maandag, waardoor het weekend veel rustiger en aangenamer was

Na een lange periode grijs weer terug het zonnetje op mijn gezicht voelen stralen
Een boeket tulpen in huis

Aan het begin van de LO les te horen krijgen dat we gaan voetballen en daar dan ook met volle tegenzin aan beginnen, om aan het einde super tevreden te zijn omdat het -tegen mijn verwachtingen in- echt heel leuk was.

De Engelse voorstelling op school van de theatergroep 'Big Wheel'. Erg interessant en vooral enorm grappig.

Super trots op hoe getalenteerd mijn vrienden wel niet zijn <3


Waar werd jij de afgelopen weken zoal blij van?

Liefs,
Hanne .x

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook begonnen met het gebruiken van Ecosia en ik vind het fantastisch! Ik heb ondertussen al bijna 250 bomen geplant! Er is trouwens ook een app van voor je gsm, als je dat nog niet wist ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeh dat wist ik nog niet; bedankt voor de tip! Heb hem meteen even geïnstalleerd :D .x

      Verwijderen