zondag 5 maart 2017

Daily Lift drinkmix review

Afgelopen maand kreeg ik van Dagelijks Superfood de kans om twee van hun producten uit te proberen: de Daily Lift drinkmix in de smaak Cool Mint en in de smaak Mixed Berry. Vandaag vertel ik jullie alles over deze twee producten en wat ik er na een maand uitproberen van vind. 


WAT?
Daily Lift is een combinatie van 59 superfoods. Cool Mint bevat voornamelijk veel groene groenten en diverse fruitsoorten; Mixed Berry bevat dan weer voornamelijk veel rood fruit en diverse groenten. De verschillende superfoods hebben elk verschillende eigenschappen, die samen heel wat positieve werkingen kunnen hebben. De drinkmix bevat antioxidanten (vitaminen en mineralen) en ook probiotica. Deze combinatie zorgt dat het spijsverteringsstelsel goed ondersteund wordt en daarmee ook het immuunsysteem. Daarnaast kan de Cool Mint variant o.a. een positieve invloed hebben op de bloedsuikerspiegel, de bloeddruk, herstel van het lichaam, bescherming van de cellen tegen veroudering en in balans brengen van de zuurgraad van het lichaam. De Mixed Berry variant kan o.a. een gunstige werking hebben op hart en bloedvaten, mensen met slaapproblemen helpen, de cellen beschermen tegen veroudering, ontstekingsremmend werken, de weerstand verhogen, het uithoudingsvermogen vergroten en helpen de zuurgraad van het lichaam in balans te brengen.
Daily Lift is verkrijgbaar in poedervorm, waarvan je dan een schepje moet mengen met 200 tot 250ml water, melk of yoghurt. De mix drink je voor een optimaal resultaat best 1 à 2 keer per dag.
Elke portie bevat de antioxidant kracht van 16+ porties groenten en fruit. Het product is ORAC getest, wat wil zeggen dat deze hoeveelheid ook effectief aanwezig is; geen neppe verkoopspraatjes dus. ;)
Alle groenten en fruit zijn ook biologisch gekweekt, zodat er geen chemicaliën, kunstmest of bestrijdingsmiddelen bij komen kijken.
Daarnaast is het product niet genetisch gemanipuleerd, veganistisch, glutenvrij, zonder kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen of conserveringsmiddelen.

Let op, de Daily Lift drinkmix is echter geen maaltijdvervanger!

RESULTAAT?
Waarschijnlijk hetgeen waar jullie het meest benieuwd naar zijn: wat vond ik nu zelf van dit veelbelovende product?
Ik heb zelf beide poeders geprobeerd in combinatie met water en in combinatie met soyamelk. Persoonlijk vond ik het veel lekkerder met melk, dus zo heb ik het dan ook de rest van de maand 1 à 2 keer per dag gedronken. In het begin is de smaak nogal vreemd, iets wat je niet gewoon bent. Na een paar keer drinken wordt het echter steeds lekkerder, vooral de Mixed Berry variant smaakte mij echt! 
Van de hele waslijst aan mogelijke positieve effecten heb ik voornamelijk gemerkt dat het een positieve invloed had op de spijsvertering. Daarnaast is mij niet echt veel opgevallen van de effecten -al kan ik natuurlijk niet weten wat voor invloed het al dan niet gehad heeft op mijn bloeddruk en hart e.d.

De Daily Lift drinkmixen zijn online verkrijgbaar via de site van Dagelijks Superfood. De zakjes bevatten ongeveer 30 porties en zijn momenteel te krijgen voor €63,60. Er bestaat echter ook een mogelijkheid om het product gratis te ontvangen: daarvoor heeft WIN Worldwide de actie "3 For Free" bedacht. Wanneer je je aanmeldt als klant en een product bestelt, krijg je een klantnummer toegestuurd via mail. Vervolgens kun je al je vrienden en familie uitnodigen om ook iets te bestellen via een link die jij hen toestuurt. Als 3 van hen ook iets bestellen, krijg jij de volgende maand een product gratis! Gaaf, niet?

Gaan jullie de Daily Lift drinkmix uitproberen?

Liefs,
Hanne .x

Dit artikel is in samenwerking met dagelijkssuperfood.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen