zondag 12 maart 2017

[AFGELOPEN] Mijn 18de verjaardag + WIN!

"5, 4, 3, 2, 1"; afgelopen avond telde ik samen met mijn vrienden af, net alsof het nieuwjaar was. In zekere zin was het ook aftellen naar een nieuw jaar, een nieuw levensjaar. Vandaag is het namelijk mijn 18de verjaardag! En deze speciale dag wil ik maar al te graag met jullie vieren! (Jaja, er zit op het einde van dit artikel ook een verrassing voor jullie in! ;D)


12 maart 1999, precies 18 jaar geleden, was best een grote dag voor mij; een dag vol eerste keren: voor het eerst ademen, voor het eerst het zonlicht zien, voor het eerst kennismaken met de mensen die vanaf de eerste minuut al van mij hielden en de komende jaren voor mij zouden zorgen, voor het eerst mijn keel open zetten om te huilen (en daar kon ik wat van!) en voor het eerst mogen proeven van de wonderen die het leven met zich meebrengen. Je zou kunnen zeggen dat ik 18 jaar geleden naar de wereld kwam, maar evengoed dat de wereld naar mij kwam. Zoals Jostein Gaarder dat in een van z'n boeken zo mooi verwoord heeft: 'Geboren worden is hetzelfde als een hele wereld cadeau krijgen'
Een beetje melig? Gohja, misschien wel, maar ik meen het wel. Ik ben mij de laatste jaren steeds meer gaan realiseren dat het leven iets wonderlijks is en we ten volle moeten genieten van elke dag!

Ik kijk er stiekem al een tijdje tegenop om 18 te worden. Op zich is er niets veranderd van gisteren op vandaag, maar anderzijds is er heel wat veranderd. Ik ben volgens de wet namelijk officieel een volwassene. Zo word ik nu gezien als iemand die verstandig en verantwoordelijk genoeg is om bijvoorbeeld te gaan stemmen en dus mee te beslissen wie er over ons land regeert. Toch maar gek allemaal; ik voel me namelijk helemaal niet zo.
In elk geval begin ik wel stilletjes aan te begrijpen wat men bedoelt met 'Je bent maar zo oud als je je voelt'. Of jong in dit geval ;)


Afgelopen week kreeg ik van Bacio Di Fiori een pakje toegestuurd, met daarin 2 prachtig verpakte Lily-Flame geurkaarsen. Welke ik kreeg uit het grote assortiment? Ah 'Happy Birthday -And Many Happy Returns' natuurlijk! Deze kaarsen hebben een lichte en zoete geur, komen in een blikje en hebben een brandtijd van maar liefst 35 uur.
Leuk weetje is trouwens dat er binnenkort een wholesale website gelanceerd wordt voor Lily Flame, dus wie weet komen er dan wel meer verkoop adressen op de kaart in België :D


En dan nu hetgeen waar jullie waarschijnlijk al de hele tijd op zaten te wachten (of gewoon naar doorgescrold zijn): een winactie! Uiteraard hou ik niet beide kaarsen voor mijzelf: wie jarig is, trakteert! En daarom geef ik een van deze Happy Birthday kaarsen weg.

Het enige dat je moet doen om kans te maken is
En wie weet heb jij dan binnenkort deze geurkaars in je brievenbus zitten!

Iedereen uit zowel België als Nederland kan deelnemen t.e.m. vrijdag 24 maart. Op 25 maart zal de winnaar gecontacteerd worden. Als de winnaar na 2 dagen niet gereageerd heeft, zal iemand anders gekozen worden. Hou dus zeker je mailbox in de gaten!

Liefs,
Hanne .x

Dit artikel is in samenwerking met Bacio Di Fiori

13 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Ik vond mijn 18de verjaardag ook precies zo'n grote stap, haha! Hopelijk heb je een fijne dag gehad :) ik doe heel graag mee :D (hernameiseva@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja ik heb er een héérlijke dag gehad!
   En veel succes :D

   Verwijderen
 2. Super gefeliciteerd! Ik waag graag een kansje voor 1 van de 2 geweldige kaarsen!! Mijn emailadres is: ladirustveld@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteeeeeeerd! :D :d op naar de volgende gezonde en gelukkige jaartjes..
  Wat zijn de kaarsen leuk zeg. Ik doe graag mee om er 1 te mogen winnen!
  groetje Ilsiee prins/wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met je 18de verjaardag! Succes met je volwassenleven ;) Is uiteindelijk niet zo anders alleen een jaartje meer. Graag waag ik een kansje voor dit leuke kaarsje! (Bloglovin' onder TurtleBookwurm)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super dat je mee wilt doen, maar ik kan inderdaad zoals je vermoedde je emailadres niet zien

   Verwijderen
  2. Enig idee hoe ik zou kunnen reageren dat jij wel mijn emailadres ziet, maar dat het niet zichtbaar is voor anderen?

   Verwijderen
  3. goh of je geeft een andere manier op hoe ik je kan contacteren? (twitter of instagram of iets dergelijks?)

   Verwijderen
 5. Fijne verjaardag lieve Hanne! Zo lief ook dat je die kaarsen kreeg toegestuurd & dat je er zelfs eentje cadeau doet! Ik ben nog steeds in de wolken met het cadeau van je vorige winactie, dus deze laat ik met veel plezier over aan iemand anders :) Dikke knuffel! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Blij dat je er nog steeds zo tevreden mee bent :D

   Verwijderen