woensdag 19 april 2017

Blogs in de spotlight en spam je blog #3

Het begint ondertussen wel een beetje een gewoonte te worden om elk jaar een aantal bloggers in het zonnetje te zetten en een aantal van jullie beter te leren kennen door jullie de kans te geven om voor een keer schaamteloze zelfpromotie toe te staan. Vorig jaar en het jaar daarvoor deelde ik al enkele van de blogs uit mijn leeslijst met jullie. Aangezien er echter nog een hele hoop andere bloggers zijn wiens schrijfsels ik met veel plezier lees, zet ik vandaag weer drie andere blogs in de spotlight.


Messpiration is de blog van Klaske, een Nederlandse student communicatie die gepassioneerd is door fotografie, reizen en schrijven. Ze deelt voornamelijk lifestyle artikelen en fotografie inspiratie op haar blog, maar ook voor recepten, fashion en andere onderwerpen is er af en toe wel plaats.
Leuke onderwerpen, een fijne schrijfstijl en mooie foto's: wat heeft een blog nog meer nodig? 

De volgende in de lijst is Petites Histoires de Laura. Laura en ik lijken in bepaalde opzichten wel op elkaar: 18 jarige dames uit België die stilletjes aan het einde van hun middelbare school carrière naderen en daarnaast ook een grote liefde voor schrijven delen natuurlijk. Net zoals ik schrijft Laura op haar blog over wat er zoal gebeurd in haar leven, dingen die ze leuk vindt, dingen in de wereld die haar bezig houden, fotografie en ga zo maar door. Een fijn mengelmoesje van van alles en nog wat dus. ;) 

En als laatste voor vandaag: Lipstick on a budget. Jennifer is een fijne, goedlachse dame die met veel plezier op haar budgetvriendelijke blog schrijft over reizen, kledij en make-up. Daarnaast deelt ze ook gewoon gebeurtenissen uit het dagelijks leven en haar gedachten met het wereldwijde web.
Ik geniet altijd enorm van het lezen van Jennifers artikels. Haar blog is dan ook, net als die van de twee bovenstaande dames, zeker eens het lezen waard! 

En nu is het aan jullie: voor een keertje is het toegestaan om geheel ongegeneerd jezelf te promoten in de reacties. Vertel even wie je bent, waar je zoal over schrijft en plaats er een linkje bij naar je blog. Zo kan ik bij jullie allemaal eens komen rondsnuffelen en wie weet beland jij tegen volgend jaar dan in mijn lijstje met favorieten!
Ook zin om wat liefde te verspreiden? Hou je dan zeker niet in en klik even door naar de linkjes in anderen hun reacties. Want nieuwe blogs ontdekken is toch altijd leuk, niet?

Mij volgen op Bloglovin' is natuurlijk ook altijd toegestaan! ;) 

Liefs,
Hanne .x

8 opmerkingen:

 1. Ik ken die blogs nog niet dus ik ga er zeker een kijkje nemen. Mijn website is Pinkit.nl en ik schrijf daar voornamelijk over beauty & kinder onderwerpen x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga eens kijken op jouw favoriete blogs!ik blog dagelijks op hillybillybeauty.nl over beauty, fashion en andere dingetjes die ik leuk vind ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ik ga kijken! Ik blog op www.beaubewust.com
  Je vindt er dagelijks gezonde recepten. Maar als beauty-lover kun je hier ook terecht voor leuke natuurlijke beautyproducten. Daarnaast deel ik regelmatig interieur tips en kun je hier terecht voor inspirerende verhalen omtrent een healthy lifestyle!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke blogs heb je gedeeld. Ik kende ze nog niet, maar ze zien er leuk uit. Net als jouwe trouwens. Mijn eigen blog heet www.ezraschrijft.nl een lifestyle blog waar naast persoonlijke, ook creatieve en sportieve artikelen te vinden zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken er geen enkele van, maar bij jou kom ik vandaag ook voor het eerst.
  Thank God voor leuke groepjes op facebook waar je andere bloggers mee kan leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken deze nog niet. Mijn naam is Mieke en ik blog over beauty, lifestyle & fashion op http://www.mieksmind.nl/ Leuk als je eens een kijkje komt nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh deze kans laat ik natuurlijk niet schieten!! Mijn BLOG: http://mendiewijker.nl
  Een blog over lifestyle, fashion en mijn eigen stories. Eigenlijk heel afwisselend ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben nog maar net gestart, en nog zoekende naar wat het wordt. Maar perfect wordt het zeker niet: nietzoperfect.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen