zondag 21 mei 2017

Glimlachlijst #18

Druk, drukker, drukst. De afgelopen weken stond er zoveel op het programma dat ik meermaals mezelf voorbij gelopen heb: optredens, onze klasfuif, een feestje voor mijn 18de verjaardag organiseren etc. Dingen die stuk voor stuk heel leuk zijn om te doen, maar waar ook heel wat voorbereiding bij komt kijken. En daar komt dan nog eens bij dat het bijna examens zijn en dus ook voor school het werk zich opstapelt. Dat is dan ook de reden dat het bloggen er een beetje bij ingeschoten is de afgelopen weken. Gelukkig ben ik in tussentijd niet opgehouden met mijn goede gewoonte om de kleine fijne dingen in het leven op te merken en kan ik jullie vandaag weer een nieuw glimlachlijstje presenteren! 


Eindelijk onze onderzoekscompetentie van wiskunde volledig afgewerkt hebben en indienen: ik ben alvast tevreden met het resultaat (hopelijk de leerkracht ook ;)) 

Op mijn eigen nummers positieve reacties krijgen,  maar ook opbouwende kritiek en enkele tips waar ik echt iets mee kan doen

het 'L'-bordje van de auto halen en voor eerste keer helemaal alleen rijden

Wenen van het lachen 

Dezelfde mening delen met iemand over een gevoelig onderwerp

Na een hele week weg geweest te zijn van huis, terug muziek kunnen spelen 

Wanneer er op restaurant of hotel echt werk gemaakt wordt van vegetarische varianten

Eigen humus maken

Tickets voor het concert van de fantastische Einaudi <3

Voor esthetica moesten we een kortfilm maken: we waren zelf héél tevreden met het resultaat en kregen ook zeer positieve reacties. Super leuk dat al die uren werk toch tot iets moois geleid hebben

Elke maandag een inspirerende mail krijgen van Melle

Een vakantiejob vinden voor deze zomer

De eerste aardbeitjes van het jaar

Een fantastisch leuk feestje voor mijn 18e verjaardag en heel wat mooie/lieve cadeaus! 

Bevestiging krijgen van een leerkracht dat mijn studiekeuze voor volgend jaar zeker in orde is

Zo, dat is weer een mooi lijstje geworden. Ik word al terug blij van het gewoon maar te lezen. :D
Wat heeft jou de afgelopen weken zoal opgebeurd?

Liefs,
Hanne .x

2 opmerkingen:

  1. Ludovicooooooo! Ik kijk er zoooo naar uit, hihi :D Tof hé, zo zonder L rijden! Ik vond het eerst wat spannend en wilde hem eigenlijk eerst gewoon laten hangen zodat de automobilisten sowieso wat chiller waren, hahaha. Maar ondertussen ben ik al blij dat het eraf is hoor ;) Welke vakantiejob heb je te pakken? Proficiat! Liefs :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik trek mij er op zich niet veel van aan wanneer andere automobilisten zich opjagen door mij ;) En ik mag een aantal weken gaan helpen bij Hubo, wat vlakbij is: super handig dus!

      Verwijderen