Over mij

Mijn naam is Hanne Verleysen. Ik ben 18 jaar oud en woon in het kleine Belgenlandje.
Momenteel zit ik in het zesde jaar van de middelbare school in de richting wetenschappen-wiskunde 8. Hieruit kun je waarschijnlijk al afleiden dat ik wiskunde een erg fijn vak vind.
Naast wiskunde zijn er ook een hele hoop andere dingen die ik fijn vind: zo heb ik echt een grote passie voor muziek en woorden. Dat is dan ook de reden waarom mijn hobby's gitaar spelen, piano spelen, zingen, naar muziek luisteren, brieven schrijven, lezen en -uiteraard- bloggen zijn.

De laatste tijd waardeer ik alle dingen die me blij maken meer en meer. Dat is dan ook de reden waarom ik besloten heb om dit het onderwerp van m'n blog te maken. Op 17 december 2014 postte ik voor de eerste keer iets op deze blog en sinds 8 april 2015 blog ik in het Nederlands.
Ik heb altijd gehouden van schrijven en ik denk dat dit een heel leuke manier is om in contact te komen met anderen en mijn gedachten te delen met de wereld.
Je kan op Simply, Hanne een nieuwe post verwachten elke woensdag en/of zondag.
Ik hoop dat je een fijne tijd hebt op mijn blogje en misschien ook eens een reactie achterlaat!

Hier
kun je alle linkjes vinden om me te contacteren of me te volgen op social media.

Veel liefs,
Hanne .x

4 opmerkingen:

 1. Heee Hanne, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award -> https://petiteshistoiresdelaura.wordpress.com/2016/01/24/liebster-award/#more-986

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! ik neem zo meteen even een kijkje! xx

   Verwijderen